Elektrik Piyasası Danışmanlığı – AFA Enerji

Elektrik Piyasası Danışmanlığı – AFA Enerji

Elektrik Piyasası Danışmanlığı – AFA Enerji

 

Ülkemizde elektrik piyasalarının kurulmasıyla alıcı ve satıcıların risklerini en aza indirecek ortam sağlanmış oldu. Spot piyasa alıcı ve satıcı için fazlasıyla risk bulunduruyor. Bu risklerden kurtulmak isteyen alıcı ve satıcılar uzun dönemli ikili anlaşmalar yapıyor ve alış satış fiyatları sabitleniyor. AFA Enerji olarak müşterilerimize dağıtım varlıkları yatırımları, tarifeler, enerji mevzuatı, enerji hizmetleri aşamasındaki ticari anlaşmazlıklar, indirimli elektrik teklifi, elektrik tedarik sözleşmeleri, elektrik satın alma şartnameleri gibi konularda enerji piyasası danışmanlığı hizmeti vermekteyiz.

 

Türkiye elektrik piyasası giderek olgunlaşma dönemine giriyor ve bu dönemde yatırımcılar için çeşitli fırsatlar ve riskler bulunuyor. AFA Enerji oluşan risklerin takibini ve analizini yaparak müşterilerini risk yönetimi konusunda desteklemektedir. Ayrıca ikili anlaşma kontratlarının hazırlanması ve yönetilmesi süreçlerinde müşterilerine destek vermektedir. Enerji piyasasında faaliyet gösteren firmalar EPDK ile olan işlemlerini mevcut yasalara göre yürütmek ve bildirimleri zamanında yapmak zorundadır. AFA Enerji tüm bu süreçlerde müşterilerine danışmanlık hizmeti vermekte ve sürecin eksiksiz sürmesini sağlamaktadır. Enerji danışmanlık hizmeti verdiğimiz firmaların EPDK ile yazışmalarına destek oluyoruz. EPDK’nın firmaya uygulayacağı yaptırımlar konusunda savunma dokümanlarının hazırlanmasına destek oluyoruz. Anlaşmazlıklarda hukuksal süreç danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Kısaca EPDK ile ilgili ilişkilerde ortaya çıkan tüm talepler eksiksiz bir şekilde firmamız tarafından karşılanmaktadır.

Enerji piyasası oldukça canlı ve hareketli bir piyasadır. Mevzuatın sık sık değişmesi piyasa aktörlerinin piyasayı takip ve analiz etmelerini zorlaştırıyor. Bu nedenle hizmeti veren firmalara başvurular da artıyor. Danışmanlık hizmeti verdiği firma sayısı hızla artan AFA Enerji firmamız, deneyimli ve uzman danışman kadrosuyla tüm müşterilerimizin ihtiyaç ve sorunlarına özel çözümler getiriyor. Böylece firmalar eksikliklerden kaynaklanan sorunlarla ve yaptırımlarla karşılaşmıyor. Enerji piyasasıyla ilgili danışmanlık yanında ucuz ve kesintisiz elektrik tüketimi konusunda da müşterilerimize danışmanlık hizmeti veriyoruz. Serbest tüketici konumundaki müşterilerimiz için en uygun elektrik tedarikçisi firmayı tespit ediyor ve tedarikçi değiştirmesine yardımcı oluyoruz. Enerji piyasasıyla ilgili her türlü sorunuza cevabı AFA Enerji firmamızda bulabilirsiniz.

Dünyamız geliştikçe enerjiye olan ihtiyacımız her geçen gün daha da çok artıyor. Enerji yönetiminde ulusal bir uzman olan bizler, enerji maliyetlerinin şirketiniz üzerindeki etkisini en aza indirip, işletmelerin daha az ödeyerek enerji ile daha fazlasını gerçekleştirmelerini mümkün hale getiriyoruz.

Detaylı bilgi için AFA Enerji web sitemizi : ziyaret ediniz…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.