Elektrik Kaçıran Trafo Bir Gencin Ölümüne Sebep Oldu

Elektrik Kaçıran Trafo Bir Gencin Ölümüne Sebep Oldu

Kütahya'da gerekli güvenlik önlemi alınmayan bir trafo sağanak yağış sonrası 17 yaşındaki bir genç elektrik akımına kapıldı. Yerde 30 dakika kadar kıvranan gence ancak trafonun elektrikleri kesildikten sonra müdahale edildi. Genç yapılan...

Kütahya'da gerekli güvenlik önlemi alınmayan bir trafo sağanak yağış sonrası 17 yaşındaki bir genç elektrik akımına kapıldı. Yerde 30 dakika kadar kıvranan gence ancak trafonun elektrikleri kesildikten sonra müdahale edildi. Genç yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası Sultanbağı, Yunusemre, Cumhuriyet, Bahçelievler, Servi Mahallesi ile ana arterler yağışla birlikte sularla kaplandı. Otomobiller su içerisinde kaldı. Yağışın dinmesiyle araç sahipleri yolda kalan araçlarının içini kendi imkanları ile temizlerken kent merkezinde de elektrikler kesildi.

KİMSE YARDIM EDEMEDİ

Menderes Caddesi Barboros sokak üzerinde yağış nedeniyle ev saçaklarından ilerleyen Resul Pekuslu(17) isimli genç sokağın sonundaki trafoya tutunması ile trafodaki elektrik akımına kapılarak yere düştü. Arkadaşları ve çevredeki vatandaşların gözleri önünde 30 dakika yerde yatan Pekuslu’ya kimse müdahale edemedi.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye ait ekipler tarafından mahalle trafosundan elektriğinin kesilmesi ile 112 Acil Servis Ekipleri yaralı genci polis yardımı ile ambulansa taşıdı. Pekuslu, sağlık ekiplerinin olay yerindeki tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. 17 yaşındaki Pekuslu’nun Kılıçarslan Lisesi son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Öte yandan yağış nedeniyle Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi’ne yağmur suyu dolması sebebiyle karakol geçici olarak Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki binalarda faaliyet göstermeye başladı.

Bu arada Kütahya Adliyesi çatısına düşen yıldırım maddi hasara yol açtı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.