Eldivenleri bırakmadı

Eldivenleri bırakmadı

Atiker Konyaspor'un file bekçisi Serkan Kırıntılı, bu sezon eldivenleri bırakmadı. Konyaspor'un çıktığı 8 resmi maçta kaleyi koruyan Serkan Kırıntılı, sadece 1 kez kalesini gole kapatabildi

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile adından sıkça söz ettiren Atiker Konyasporlu Serkan Kırıntılı, yeni sezona da iyi bir başlangıç yaptı. Başarılı file bekçisi bu sezon Atiker Konyaspor'da en çok süre alan isimlerden biri oldu. Eldivenleri bırakmayan deneyimli file bekçisi Spor Toto Süper Lig'de 6 maç, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 maçta da forma giydi.

1 KEZ GOLE KAPADI

2016-2017 sezonunda Sırp stoper Jagos Vukovic ile birlikte takımda en çok süre alan oyuncu olan Serkan Kırıntılı, bu sezon Konyaspor'un kalesini koruduğu 8 maçtan 7'sinde kalesini gole kapatamadı. Serkan Kırıntılı, yeşil-beyazlı forma altında 8 maçta 9 gol yedi.31 yaşında ki file bekçisi Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında Atiker Konyaspor'un Adanaspor'u 1-0 yendiği karşılaşmada kalesini gole kapamayı başardı. Serkan Kırıntılı geçtiğimiz sezon 13 maçta kalesini gole kapamayı başarmıştı.

HAFTANIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

Kariyerinde ilk kez bir Avrupa maçına çıkan Serkan Kırıntılı, UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu seçilmeyi başardı. Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında evinde ağırladığı Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk'e 1-0 yenildiği karşılaşmaya Serkan Kırıntılı damga vurdu. Yaptığı 9 kurtarışla kalesinde devleşen Serkan Kırıntılı, maçta kalesini gole kapatmayı başaramadı. Serkan Kırıntılı, Shaktar Donetsk karşılaşmasında gösterdiği performans ile UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu seçildi.

KALEYİ DEVRALDI

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performasla adından sıkça söz ettiren Serkan Kırıntılı,Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'un Galatasaray'a 4-1 yenilmesinin ardından kaleyi Kaya Tarakçı'dan devraldı. Ligde bu sezon 31 maça çıkan Serkan Kırıntılı, kaleyi Kaya'dan devraldıktan Spor Toto Süper Lig'de bütün maçlarda forma giymeyi başardı. Serkan Kırıntılı, 13 maçta kalesini gole kapattı. Ligin ikinci devresinde 8 gol yiyen Serkan Kırıntılı, ligin ikinci devresinde en az gol yiyen kaleci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.