Elbistan Anafen’den Teog'da Rekor Başarı

Elbistan Anafen’den Teog'da Rekor Başarı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) yerleştirme sonuçları açıklandı. Elbistan Anafen, ilçedeki ilk 5 dereceyi elde ederek bu yıl da geleneği bozmadı.Anafen Elbistan Şube Müdürü Necmettin Bütün, 8. sınıf TEOG yerleştirme sonuçlarının...

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) yerleştirme sonuçları açıklandı. Elbistan Anafen, ilçedeki ilk 5 dereceyi elde ederek bu yıl da geleneği bozmadı.

Anafen Elbistan Şube Müdürü Necmettin Bütün, 8. sınıf TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, geleneğin bozulmadığını kaydetti.

Bütün: Elbistan’da ilk 5 derecenin dershane öğrencilerine ait olduğunu ve bunun haklı gururunu yaşadıkların söyledi.

Bütün, “Bildiğiniz gibi 2014 yılı 8. sınıf TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı. Anafen’de gelenek bozulmadı. Öğrencilerimiz rekor derece de kazanma başarısı göstermiştir. Öğrencilerimizden Doğukan Yüksel 495,95 puan alarak ilçe 1.si oldu ve Ankara Fen Lisesi'ni, Melike Rızaoğlu 495,93 puanla ilçe 2.si oldu ve Ankara Fen Lisesi'ni, Nisa Köksal 495,66 puan ile ilçe 3.sü oldu ve Ankara Fen Lisesi'ni, Yaren Kaya 494,71 puan ile ilçe 4.sü oldu ve İzmir Fen Lisesi'ni, Selin Irmak Akpınar 493,93 puanla 5.ci oldu ve Elazığ Fen Lisesi'ni kazandı. Ayrıca öğrencilerimizden 117 öğrencimiz devlet fen lisesi, 16 öğrencimiz sosyal bilimler lisesi, 62 öğrencimiz Elbistan Anadolu Lisesi 74 öğrencimiz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, diğer öğrencilerimiz de değişik Anadolu liselerini kazanmıştır." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.