Elazığlılar Derneği iftarda buluşturdu

Elazığlılar Derneği iftarda buluşturdu

Konya'da yaşayan Elazığlılar, iftarda buluştu. Geleneksel hale getirilen iftar programında; Elazığ ile Konya'nın kardeş şehir olduğu ve kültürlerin karşılıklı yaşatıldığı vurgusu yapıldı.

Konya Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği düzenlediği geleneksel iftar programı ile bir araya geldi. Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen iftar programına Meram Kaymakamı Resul Çelik,  Konya Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Onursal Başkanı Cemil Bozkurt, Dernek Başkanı Av. Ömer Özler, Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Eski Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, Elazığlılar Derneği Eski Başkanı Avukat Bülent Aksoy, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, dernek yönetimi, üyeleri, çok sayıda Elazığlı ve Konyalı davetli katıldı.

2-6-011.jpg

Konya Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Avukat Ömer Özler, katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başladı. Derneğin 1997 yılından bu yana aktif bir şekilde hizmet verdiğini dile getiren Özler, derneğin bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese minnet borçlarının olduğunu söyledi. Özler, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konya'da yaşayan birçok hemşehrimiz bulunuyor. Elazığ ile Konya'nın arasında bizler birer köprü vaziyeti görmekteyiz. Konya'da kendi kültürümüzü yaşatabilmek için çalışıyoruz.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.