Ekonomik kriz bu duruma getirdi

Ekonomik kriz bu duruma getirdi

Torku Konyaspor antrenörü Murat Yolcu Türk Telekom maçının ardından düzenlenen basın toplantısında takımın ekonomik kriz nedeniyle küme düştüğünü ifade etti.

Spor Toto Basketbol Liginde Türk Telekom’a yenilerek küme düşmesi kesinleşen Torku Konyaspor’da Antrenör Murat Yolcu ise ekonomik kriz nedeniyle takımın bu duruma geldiğini vurguladı.

Aktif sporculuk hayatında Konyaspor'un kaptanlığını yapmış biri olarak mevcut durumdan dolayı üzüntüsünü dile getiren Yolcu, şöyle konuştu:  "Ligde kalma adına belki çocuğumuzdan çok bu takıma emek verdik. Yaşanan ekonomik kriz ve bazı oyuncuların kaçması bizi bu noktaya getirdi. 3 senedir ayağımızı yorganımıza göre uzatarak transfer yaptık. Bu sene 11 yabancıyla oynamışız, belli ki bu sene yabancı oyuncu seçimlerinde hatalıyız. Yabancı oyuncuya parasını vermezsen, oynamıyor ve bu duruma geliyorsunuz. Demek ki Türk oyuncu kadrosunu daha ağırlıklı ve sağlam yapmamız gerekiyormuş. Türk Telekom'a da kalan maçlarında başarılar dilerim”.

Türk Telekom Başantrenörü Burak Bıyıktay, ligde kalma adına önemli bir maç kazandıklarını söyledi.

Bıyıktay, Spor Toto Basketbol Ligi'nde 95-81 kazandıkları Torku Konyaspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, ligde kalma yolunda rakiplerinin alacağı sonuçların da önemine değinerek, "Kalan iki maçımızı da kazanmak istiyoruz." dedi.

Maçın başında farkı yakaladıklarını ifade eden Bıyıktay, "Savunma açısından gevşek bir maç oldu. İstatistikleri konuşmaya gerek yok, böyle maçlarda farklı olabiliyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çarşamba günü oynayacağımız Galatasaray Odeabank

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.