Ekonomi kötüleşiyor

Ekonomi kötüleşiyor

Saadet Partisi Karatay ilçe divan toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ali Genç, açıklanan milli gelir rakamlarının büyük bir yalandan ibaret olduğunu ifade ederek, "O rakam sadece ülkenin kaymağını yiyenlerin cebine giriyor" dedi

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanlığı ekim ayı olağan divan toplantısı gerçekleştirildi. Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, "Kişi başı milli gelir 11 bin dolar diye açıklıyorlar. Yani 4 kişilik bir ailenin evine 44 bin dolar para giriyormuş. Bu bir yılda 95 bin lira para demek. Hangimizin evine aylık 8 bin lira para giriyor. Bu büyük bir yalandır. O para ancak bu ülkenin kaymağını yiyenlerin cebine giriyor" dedi.

OLAYLARI KINIYORUZ

Saadet Partisi Karatay Ekim ayı divan toplantısı parti ilçe yönetimi, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış ve yoklama ile başlayan program, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Genç'in açılış konuşması ile devam etti. Ülke ve İslam coğrafyalarındaki kanayan yaranın her geçen gün daha da büyüdüğünü belirten Genç, "Daha önce Bosna, Keşmir, Afganistan'da zulümler yapılıyordu. Şimdi yanı başımızda komşularımız, müslüman kardeşlerimiz öldürülüyor. Çember iyice daraldı. Yanıbaşımıza geldi" diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde yaşanan sokak çatışmalarına da değinen Genç, konuşmasına şöyle devam etti: "Kobani bahane edilerek ülkemiz karıştırılmaya çalışıldı. Bunları tasvip etmemiz mümkün değil. Yaşanan olayları kınıyoruz. Eğer haklı olunsa dahi bir ak aranırken bir kişinin malı ve canına kast edilmez. Vatandaşlara zarar verilmez."

ÜLKE EKONOMİSİ KÖTÜYE GİDİYOR

Ülke ekonomisinin toz pembe gösterildiğini ifade eden Genç. Konuşmasını şöyle sürdürdü: "Geçtiğimiz günlerde 'Türkiye'de Milli Gelir ve Ekonomik Büyüme Raporu" açıklandı. Bu rapora göre ülkemizin ekonomik refah sıralaması dünyada 1976 yılında 17. sırada iken 1996 Erbakan Hükümeti döneminde 16. sıraya yükselmiş, 2014 yılında ise 18. sıraya gerilemişiz. En zengin yüzde 20 ile en fakir yüzde 20 arasındaki fark 8 kat artmış. Zengin daha zengin, fakir daha fakir hale gelmiş. Böyle taksimi kurt olsa yapmaz. Bunu, ismi adaletle başlayan parti yapıyor. Ekranlardan toz pembe tablolar gösterebilirsiniz fakat gerçekleri gizleyemezsiniz. Her geçen gün esnafımızın, sanayicimizin hali kötüye gidiyor."

MİLLİ EĞİTİM YOK

Ülkenin ekonomik olarak kötüye gitmenin yanın sıra ahlak ve maneviyat olarak da geriye gittiğinin altını çizen Genç, konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Bizim çocuklarımıza öğretilen müfredat hala Milli değil. Müfredatı yabancılar belirliyor. Çocuklarımıza verilen kitaplarda dinimiz dışında dini figürler kullanılarak evlatlarımız sübliminal mesajlarla etkileniyor. 13 yıldır Milli Eğitim düzeltilemedi her dönem bir bakan değişiyor. Her yıl sınav sistemimiz değişiyor. Çocuklarımız mağdur oluyor. Avrupa Birliği'ne uyum diyerek her şeyde olduğu gibi Eğitim Sistemimizi de batıya entegre ettiler." Ali Genç'in konuşmasının ardından Saadet Partisi Selçuklu Eğitim Başkanı Osman Yardım salondaki katılımcılara teşkilat çalışma modeli hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından divan kurulu tarafından mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında temsilcilerden bilgi alındı ve hedefler verildi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.