Ekonomi Bakanı Zeybekci Kütahya’da

Ekonomi Bakanı Zeybekci Kütahya’da

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere bu şehre geldi.Bakan Zeybekci ilk olarak Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret ettikten sonra Bahçelievler Mahallesi'nde Kütahya...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere bu şehre geldi.

Bakan Zeybekci ilk olarak Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret ettikten sonra Bahçelievler Mahallesi'nde Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar öncesi tüm masaları tek tek dolaşan Zeybekci’ye bir bayanın mektup vermesi dikkat çekti. Figen Akşit isimli bir bayanın, daha sonra okumasını rica ettiği mektubu cebine koyan Bakan Zeybekci’ye yaklaşan bir kişi korumaları tarafından engellendi.

Burada mahalle sakinlerine hitap eden Zeybekci, pazartesi günü Avusturalya’da katıldığı G20 zirvesi hakkında bilgiler verdi. 2015 yılında Türkiye’nin G20 zirvesine başkanlık edeceğini ifade eden Bakan Zekbekci, “Türkiye artık böyle bir ülke. Türkiye, birilerinin önüne varıp el pençe divan duran bir ülke değil. Biz orada ülkemizin bu itibarını görmekten çok mutlu olduk.” şeklindeki konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu mübarek Ramazan gününde İslam aleminin birçok yerinde kardeş kanı akıyor. İsrail devletinin de vahşet ve zulmünü bütün dünya izliyor. Bu mübarek Kadir gecesinde bile büyük bir ihtimalle zulümlerine devam edeceklerdir. Allah onları kahretsin.

Yakasına, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullandığı logonun bulunduğu rozeti takan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 10 Ağustos’ta cumhurun başkanını seçeceğini belirterek, “10 Ağustos’ta ilk defa cumhur kendi başkanını seçecek ve inşallah bu Türk demokrasisi ve milletimiz için çok önemli bir dönemin başlangıcı olacak. Artık siyasetin tıkanışlığının geri gelmemek üzere yeni dönemin başlangıcı olacak. 10 Ağustos seçimlerinin de ülkemize hatırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Bakan Zeybekci, konuşmasının ardından iftar programına katıldığı Bahçelievler Mahallesi'nden ayrıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.