Ekmeleddin İhsanoğlu Gözyaşlarına Boğulan Çocuğu Teselli Etti

Ekmeleddin İhsanoğlu Gözyaşlarına Boğulan Çocuğu Teselli Etti

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Kayseri programı çerçevesinde çarşı ziyaretinde bulundu. Esnaf ve bayram alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet etti. Babası cezaevinde olan ve af isteyen çocuğun gözyaşlarına boğulması üzerine...

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Kayseri programı çerçevesinde çarşı ziyaretinde bulundu. Esnaf ve bayram alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet etti. Babası cezaevinde olan ve af isteyen çocuğun gözyaşlarına boğulması üzerine İhsanoğlu bağrına basıp teselli etti. Güllerle karşılanan İhsanoğlu, kahve, pastırma ve Türk bayrağı aldı. Pastırma ve kahvenin parasını vermek istedi, ancak esnaf almadı.

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, şehit ailelerini ziyaret sonrasında çarşı esnafını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden İhsanoğlu, yolunu çeviren üç çocuk ile sohbet etti. Babaları haksız yere cezaevinde olduğunu söyleyen amcaları, İhsanoğlu’ndan cumhurbaşkanı olması durumunda af çıkarmasını istedi. Babasının suçsuz yere cezaevinde bulunduğunu aktaran küçük Umut Yamalı, gözyaşlarına boğuldu ve babasının çıkartılmasını istedi. İhsanoğlu, gözyaşları içindeki Umut’u bağrına basarak teselli etmeye çalıştı. Kendisine yardımcı olunması için söz verdi. Umut’un ve amcasının iletişim bilgileri alındı.

Daha sonra bir kahve satışı yapan yere giren İhsanoğlu, burada vatandaş ve esnafla sohbet etti. Kahve satın aldı. Kazancılar Çarşısı'na giren İhsanoğlu’nu burada bekleyen bir sürpriz vardı. Kalabalık vatandaş grubu kendisini alkışladığı sırada başından aşağı güller saçıldı. Çok şaşıran İhsanoğlu, eline aldığı gülleri bu sefer vatandaşın üzerine doğru attı. Daha sonra pastırma satışı yapan mağaza girdi ve sohbet etti. Pastırma aldı. Parasını ödemek isteyen İhsanoğlu’na esnaf müsaade etmedi. Bir kırtasiyeye giren İhsanoğlu, buradan da Türk bayrağı aldı. Ardından hemen pastırma satış mağazasına girerek burada pastırma dilimledi.

İhsanoğlu’nun eşi de bayanlardan büyük ilgi gördü. Hatıra resmi çektirmek isteyenlerin sayısı fazla olunca eşinin bulunduğu gruptan ayrı kaldı. İhsanoğlu, kendisini bozkurt selamıyla karşılayanlara aynı şekilde karşılık verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.