Ek göstergede ne değişti?

Ek göstergede ne değişti?

Memurların emekli maaşlarını ve emekli ikramiyesinin belirlenmesi konusunda çok önemli bir yere sahip olan ek gösterge de önemli gelişmeler yaşandı.

İbrahim Kalın 3600 ek gösterge hakkında önemli açıklamalar yaptı. Milyonlarca memuru yakından ilgilendiren 3600 ek gösterge konusunda son gelişmeler neler?

Geçtiğimiz günlerde memurların, emekli aylıklarının ve emekli ikramiyelerinin belirlenmesinde çok önemli yeri olan ek gösterge konusunda Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan önemli bir açıklama geldi.

EK GÖSTERGELERİ ARTACAK MEMURİYETLER

Yapılan açıklamada bazı memuriyetlerin ek göstergelerini 3600 çıkarılması konusuda çalışmaların devam ettiği belirtildi. Ek göstergeler konusunda üzerinde çalışma yapılan bu memurların Öğretmenler, Polisler, Hemşireler ve İmamlar olduğu açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın konuşmasında 3600 ek gösterge durumunun gündemden çıkarmanın ya da unutmanın söz konusu olmadığını söylerken “Çalışma tamamlandığında sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği bu söz kamuoyuyla paylaşılacaktır." dedi.

Ek göstergelerin 3600’e çıkarılması emeklileri de yakından ilgilendirirken konu ile ilgili çalışmaların hem idari hem mali açıdan devam ettiği açıklandı.

EK GÖSTERGELERİN 3600’E ÇIKMASI NE ANLAMA GELİYOR!

Ek göstergelerin 3600’e çıkarılması emekli ikramiyesinin ve aylığının yükselmesi anlamına gelir. Bu nedenle memurlar ek gösterge rakamlarının yüksek olmasını istemektedir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum