Eğlenmeye gittiler, soyuldular

Eğlenmeye gittiler, soyuldular

Eğlenmeye gittiler, soyuldularKonya'nın Ilgın ilçesinde bulunan su oyunları parkına eğlenmeye giden 10 arkadaştan 3'ünün şifreli dolaplara koyduğu cüzdanlarından 650 lira parası çalındı.

 Konya'nın Ilgın ilçesinde bulunan su oyunları parkına eğlenmeye giden 10 arkadaştan 3'ünün şifreli dolaplara koyduğu cüzdanlarından 650 lira parası çalındı. Gün içerisinde başka müşterilerinden paralarının çalındığı öğrenilirken, dolapların, müşterilerin koyduğu şifrelerin dışında farklı şifrelerle de açılabilmesi şaşırttı.

Olay, saat 15.00 sıralarında ilçe merkezinde bulunan belediyeye ait termal su oyunları parkında meydana geldi. İddiaya göre Konya kent merkezinde bulunan bir devlet hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan 10 arkadaş eğlenmek için parka gitti. Malzemelerini şifreli dolaplar içerisine koyan arkadaşlardan Kerim E., Serhat K. ve Levent G., dolaplarına bakmaya geldiklerinde cüzdanlarının karıştırılmış ve yaklaşık 650 lira paralarının çalınmış olduğunu fark ederek durumu polise bildirdi.

Olay yerinde yapılan incelemelerde dolapların yaklaşık 1 yıldır arızalı olduğu ve bu konuda müşterilerin bilgilendirilmediği öğrenildi. Gün içerisinde başka üç kişinin daha aynı yöntemle cüzdanlarınındaki paraların çalındığı belirtildi. Şifreli dolapların, müşterilerin koyduğu şifrelerin dışında farklı şifrelerle de açılabilmesi şaşırttı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.