Eğitim Gençlik damga vurdu

Eğitim Gençlik damga vurdu

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan Bedensel Engelliler Badminton Avrupa Şampiyonası 25-31 Ekim 2016 tarihleri arasında Hollanda da organize edildi.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan Bedensel Engelliler Badminton Avrupa Şampiyonası 25-31 Ekim 2016 tarihleri arasında Hollanda da organize edildi.Konya Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları şampiyonada büyük başarı elde ettib. Sporcular Bedensel Engelliler Badminton Avrupa Şampiyonası'nda 1 Avrupa şampiyonluğu,  1 Avrupa ikinciliği ve 4 Avrupa üçüncülüğü elde ederek 6 madalya topladı.

BİZLERİ GURURLANDIRDI

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Avrupa Şampiyonasında çok zorlu maçlar sonucunda Avrupa derecesi alan sporcularımız bizleri gururlandırmışlardır. Sporcularımıza emeği geçen herkese yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz.Tamamen kendi imkânları ve Spor Genel Müdürlüğünün destekleri ile ayakta durmaya çalışan Konya Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak kuruluş tarihimizden bu güne kadar yerel ve ulusal birçok faaliyetlere katılmış, halen katılmaya devam eden kulübümüz Ülkemiz ve Konya amatör sporuna başarı ile hizmet etmeye çalışan bir kulüptür.Kulübümüz özellikle Bedensel Engelliler branşında uluslararası düzeyde Dünya ve Avrupa Şampiyonlarında dereceye giren sporcuları barındırmaktadır. Aynı zamanda sporcularımızın bazıları dünya sıralamasında ilk sırda yer almaktadır. Bedensel Engelliler Badminton Milli Takımımızın çoğunluğunu oluşturan Kulübümüz sporcuları hem Konya mızı Hem de Ülkemizi Uluslararası arenada başarı ile temsil etmektedir.Avrupa Şampiyonasına katılan kafilenin Milli Takım Teknik Direktörlüğünü Ahmet Bozdam, Milli Takım Antrenörlüğünü Kulübümüz Antrenörü Celalettin Kanber üstlenmiş olup, Sporcularımız Emine Seçkin, Avni Kertmen, Zehra Bağlar ve Aydanur ŞEN kulübümüz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.