Egesem'den İki Yeni Eğitim Programı

Egesem'den İki Yeni Eğitim Programı

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (EGESEM) kasım ayında başlayacak olan "Politik Düşünce Tarihi" ve ‘"Sözsüz İletişimden Beden Diline" eğitim programları katılımcılarını bekliyor.Politik Düşünce Tarihi eğitimi, politikanın...

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (EGESEM) kasım ayında başlayacak olan "Politik Düşünce Tarihi" ve ‘"Sözsüz İletişimden Beden Diline" eğitim programları katılımcılarını bekliyor.

Politik Düşünce Tarihi eğitimi, politikanın temel kavramlarını tarihî ve felsefi bir bakış açısıyla aktarmayı hedefliyor. EÜ Öğr. Gör. Yrd. Doç. Dr. Aydın Müftüoğlu tarafından verilecek eğitimde antik Yunan, Roma, Ortaçağ politikası ve klasik ile modern politika arasındaki farklar, kavramların analizine ilişkin tartışmalar yer alacak. 12 hafta sürecek eğitim, 18 Kasım 2014'te başlayacak.

Beceri kazandırma programları içinde yer alan Sözsüz İletişimden Beden Diline eğitimini ise İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Müjde Ker Dinçer verecek. Sözsüz iletişimin tanımlanması, mimikler, temel yüz ifadeleri, amblemlerin, renklerin, vücut dilinin okunması ve nesnel iletişim gibi konular işlenecek. Toplam 15 saatlik eğitim, beş hafta devam edecek.

Eğitimlere katılmak isteyen EÜ öğrencilerine yüzde 20, personel ve mezunlarına yüzde 10 indirim uygulanacak. Ayrıntılı bilgiye ise "www.egesem.org" adresinden ulaşılabiliyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.