Efsanelere Vefa’nın 3 konuğu vardı

Efsanelere Vefa’nın 3 konuğu vardı

Atiker Konyaspor'un Adanaspor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig 6.hafta maçı öncesinde kulüpte geçmiş yıllarda forma giyen 3 eski oyuncu Yavuz İncedal, Ali Beykoz ve Şevket Kesler, Efsanelere Vefa Ödül Töreni kapsamında ödüllendirildi.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan maç öncesinde eski futbolcular Arena Restaurant'ta kendileri için verilen yemeğe katıldı. Yavuz İncedal, Ali Beykoz ve Şevket Kesler'e, daha sonra Kulüp Başkanı Ahmet Şan tarafından maç öncesinde teşekkür plaketi ve isimlerinin yazılı olduğu 42 numaralı forma hediye edildi.

Kulübe geçmiş yıllarda hizmet etmiş isimlerin hatırlanarak ödüllendirilmesini amaçlayan 'Efsanelere Vefa Ödül Töreni'ne Adanaspor maçı öncesinde de devam ettiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Ödül verdiğimiz 3 eski futbolcumuzdan ikisinin geçmişte Adanaspor forması giymesi ve bu ödül töreninin Adanaspor maçına denk gelmesi güzel bir tesadüf. Geçmişimizi unutmadan, gelecek adına da güzel işlere imza atarak Konyaspor'umuzu daha güzel yerlere getirmek için gayret sarf ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.