Efsaneler dönüyor

Efsaneler dönüyor

Saadet Partisi Konya İl Seçim Karargah Başkanı İsmail Aydilek, “Biz Saadet Partisi olarak 89 ruhu ile yeniden işbaşına hazırız, geliyoruz. Bu arkadaşlarımız, liyakatlı, güvenli ve işini en güzel yapabilecek arkadaşlar. Genç efsaneler yeniden dönüyor” dedi

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı, Büyükşehir, Karatay ve Meram Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Selçuklu Belediye Başkan Adayı da daha önce açıklanmıştı. Açıklamaya göre Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar, Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak, Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam oldu. Selçuklu Belediye Başkan Adayı da Kenan Özcan olarak açıklanmıştı.

4-1--ismail-aydilek-.jpg

İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUZ

Saadet Partisi Konya İl Seçim Karargah Başkanı İsmail Aydilek, Merhaba Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Konya’ya en güzel hizmetleri yapacak, liyakatlı ve dürüst adayları belirlediklerini ifade ederek, “Aday tespitinde çok uzun bir süreç atlattık. Milli Görüşçüler olarak istişareye çok önem veriyoruz. Temayül yoklamaları yaptık. Yönetim kurulumuz, Gençlik Kolları, Kadın Kolları başta olmak üzere tüm birimlerimizin görüşünü aldık. MİLKO teşkilatlarının da görüşleri alındı. Bu temayüllerden çıkan sonuçları, ilçelerimizde ve taşralarımızda bir kamuoyu araştırmasına soktuk.  Neticede çıkan isimler üzerinde yoğunlaştık. Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı noktasında Mustafa Özkafa Bey ile görüştük. Kendisi sağlık sorunlarını ifade ettiler. Biz de kendisine teşekkür ettik. Temayül sonuçları ve çıkan kararları genel merkezimiz ile istişare ederek adaylarımız belli oldu” dedi.

GENÇ VE LİYAKATLI ADAYLAR SEÇTİK

Aydilek, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Son karar olarak Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak eski il başkanımız Av. Hasan Hüseyin Uyar Bey’i, Karatay Belediye Başkan Adayımız olarak daha önce Milletvekili adaylığı yapmış olan Sinan Toprak Bey’i, Meram Belediye Başkan Adayı olarak Eski İl başkan Yardımcımız Hüseyin Saydam Bey’i, Selçuklu Belediye Başkan Adayı olarak da ticaret erbabı, genç ve heyecanlı kardeşimiz Kenan Özcan Bey’i belirledik. Her bir adaşımız bölgelerine hakimler ve nerede ne sıkıntı var biliyorlar. Her biri dinamik ve halkımız ile iç içeler. Adaylarımızın şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

MUHALEFETTE BORÇSUZ HİZMETLER YAPTIK

“Biz Milli Görüşçü Belediyeleri muhalefette iken kazanmıştık, yine muhalefette iken kazanacağız” diyen Aydilek, “Bunun yanında biz iktidar partisi değilken de belediyeleri yönettik, merkezi hükümet desteği olmadan en güzel işleri yaptık. Buna en güzel örnek, Konyalı vatandaşlarımız da çok iyi bilir, Mustafa Özkafa’dır. Kendisi muhalefet belediye başkanı iken efsane hizmetleri yapmış. Halkımız ile iç içe olmuş ve Konya Büyükşehir Belediyemizi borçsuz olarak bir sonraki başkana devretmiştir. Biz Saadet Partisi olarak 89 ruhu ile yeniden işbaşına hazırız, geliyoruz. Bu arkadaşlarımız, liyakatlı, güvenli ve işini en güzel yapabilecek arkadaşlar. Genç efsaneler yeniden dönüyor. Konya merkezde inşallah 4-0 yapacağız” şeklinde konuştu.

Hasan Hüseyin Uyar

4-2hasan-huseyin-uyar.jpg

Konya’nın Hadim ilçesinde 1975 yılında doğan Hasan Hüseyin Uyar, Konya İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Uyar, Refah Partisi Konya ve İstanbul İl Gençlik Kolları’nda, Milli Gençlik Vakfı’nın çeşitli kademelerinde görev aldı. 2011 ve 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili Adayı oldu. Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkanlığı yapan Avukat Hasan Hüseyin Uyar evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hüseyin Saydam

4-3huseyin-saydam.jpg

1979 yılında Konya'nın Meram ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise tahsilini Konya'da tamamladıktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Teknikerliği bölümünden mezun oldu. MGV ve Saadet Partisi'nde çeşitli kademelerde görev yaptı. Son olarak Saadet Partisi Konya Konya Teşkilat Başkanlığı görevinde bulundu. Evli ve iki çocuk babasıdır. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Saadet Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.

Sinan Toprak

4-4sinan-toprak.jpg

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde 1983 yılında doğan Sinan Toprak, Konya Hocacihan İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri bölümünü bitiren Toprak, Tarım Makineleri Anabilim Dalı'nda Yüksek Lisans yaptı. Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılığı yaptı. 2015 Genel Seçimlerinde Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı oldu. Pançaoğlu markasıyla tarım makineleri üreten ve firması sektörde önemli bir yere sahip olan Sinan Toprak evli ve 3 çocuk babasıdır. İleri seviyede İngilizce bilmektedir.

Kenan Özcan

4-5kenan-ozcan-.jpg

1977 yılında Konya’da doğan Kenan Özcan, ilköğrenimini Konya’da tamamladı. Konya Gazi Lisesi’nden mezun olan Özcan, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri bölümünü tamamladı. Proken Tarım Makineleri firmasını kurarak tarım aletleri üzerine projeler geliştiren ve üretimlerini gerçekleştiren Özcan, kısa sürede Konya’nın önemli tarım makineleri üreticilerinden birisi haline gelmiştir. Sanayici Kenan Özcan evli ve 2 çocuk babasıdır.

HALİD ŞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum