Efsane geri döndü

Efsane geri döndü

Atiker Konyaspor’un 2015-2016 sezonunda yakaladığı başarıda büyük pay sahibi olan Abdou Razack Traore, Yeşil-beyazlı takıma geri dönüyor. Karabükspor’dan ayrılan tecrübeli oyuncunun Konyaspor’un teklifini kabul ettiği bildirildi

Atiker Konyaspor  2015-2016 sezonunda  yakaladığı başarıda büyük pay sahibi olan Abdou Razack Traore’yi yeniden takıma kazandırmaya çalışıyor. Karabükspor ile sözleşmesi biten oyuncunun Konyaspor’un teklifini kabul ettiği ve birkaç gün içinde resmi imzayı atacağı ifade edildi.

 2015-2016 sezonunda Spor Toto Süper Ligi 3'ncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne doğrudan gitme hakkını elde eden Torku Konyaspor'un ligdeki en golcü futbolcusu Abdou Razack Traore olmuştu Traore forma giydiği 30 maçta ağları 7 kez havalandırarak bu alanda takımının en iyisi olmayı başardı. 66 puanla kendi rekorunu kırarak UEFA Avrupa Ligi'ne doğrudan gitme hakkını elde eden Torku Konyaspor'un golcü oyuncusu Traore, 30 maçta 7 gol atarken 1 de asist yapmıştı . Kardemir Karabükspor’dan kiralık olarak kadroya dahil olan Abdou Razack Traore, iç sahada oynanan Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor, Medicana Sivasspor, Kasımpaşa A.Ş. ve Beşiktaş maçları ile deplasmandaki Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor karşılaşmalarında fileleri havalandırmayı başardı.

SEZON BAŞINDA TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEMİŞTİ

Geride klan sezonun başında Atiker Konyaspor’un transfer döneminde uzun süre peşinden koştuğu Abdou Razack Traore Karabükspor’da kalmıştı.  Atiker Konyaspor’da bir  sezon kiralık oynayan Traore ile anlaşma sağlanan ancak daha sonra fiyat artırımı nedeniyle görüşmelerin koptuğu Burkina Fasolu oyuncu Karabükspor’da kalmıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum