Efeler Yunus Emre İlkokulu, İspanya’da Değişen Hayatları İnceledi

Efeler Yunus Emre İlkokulu, İspanya’da Değişen Hayatları İnceledi

Son yıllarda adından başarıyla bahsedilen Yunus Emre İlkokulu, Erasmus ve KA1 Projelerinden birisi olan "Gelişen Teknoloji, Değişen Hayatlar’’ projesi kapsamında İspanya’nın başkenti Madrid şehrinde i...

Son yıllarda adından başarıyla bahsedilen Yunus Emre İlkokulu, Erasmus ve KA1 Projelerinden birisi olan "Gelişen Teknoloji, Değişen Hayatlar’’ projesi kapsamında İspanya’nın başkenti Madrid şehrinde incelemeler yaptı.

Proje kapsamında Madrid’e giden 7 kişilik ekipte Okul Müdürü Fatih Murat Durmaz, Müdür Yardımcısı Ali Tuğrul, okul Öğretmenlerinden Funda Bağ, Duygu Önler, Deniz Çetin Düşünceli, İbrahim Varvil ve Mustafa Keleş yer aldı.

Bir haftalık program boyunca proje kapsamında İspanya’da Madrid’e bağlı; Dünya edebiyatının unutulmaz eserlerinden Don Kişot’un yazarı Cervantes’in doğduğu yer olan Alcala De Henares kasabasında, yine eğitim alanında dünyaca üne sahip ‘Cervantes’ kursunda ‘Eğitimde Teknolojinin Yeri’ konulu çalışmalar yürütüldü.

10 ayrı ülkeden gelen 60 öğretmenden oluşan kursta, öğretmenlerin kendi içlerinde oluşturduğu farklı grupla, eğitimde teknoloji, webquest ve e-twinning konularında sunum hazırladı. 1 haftalık eğitim sonunda hazırlanan sunumlar gruba aktarıldı. Eğitim sırasında Yunus Emre İlkokulu proje ekibi tarafından yapılan tüm çalışmalar kurs eğitmenleri ve kursa katılan diğer katılımcılar tarafından büyük beğeni ve takdir topladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.