Edebali, Kentsel Dönüşümü Muhtarlara Anlattı

Edebali, Kentsel Dönüşümü Muhtarlara Anlattı

Bursa merkez Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Barış Manço Kültür Merkezi’nde ağırladığı Yıldırımlı muhtarlara kentsel dönüşüm konusunda bilgi verdi.     En önemli hedefin kentsel dönüşüm olduğunun...

Bursa merkez Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Barış Manço Kültür Merkezi’nde ağırladığı Yıldırımlı muhtarlara kentsel dönüşüm konusunda bilgi verdi.

    En önemli hedefin kentsel dönüşüm olduğunun altını çizen Edebali, şunları söyledi: "Göreve başladığımız günden bugüne birçok defa Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce ve diğer bakanlarımızla birçok defa temaslarda bulunduk. Merkezi hükümetimiz de çalışmalarımızı ilgiyle takip ediyor. Mahallelerin yeni görünümlerini maketler halinde sergileyeceğiz. Vatandaşın rızasını alacağız ve en nihayetinde Osmanlı’nın çizgilerini taşıyan modern bir şehir inşa edeceğiz. Kentsel dönüşüm hiç bir vatandaşımıza yük olmayacak, aksine vatandaşımız değerli ve güvenli binalarda oturacak. Yıldırım’ı kentsel dönüşümde çok merkezli şehir olarak planlayacağız."

    Yeni dönemde Yıldırım’ın yıkım değil diriliş dönemi olacağını ifade eden Edebali, "Yıldırım’ın hayatın her alanında ideal bir şehir olması için yapacağımız bu çalışmalarla ilçemiz dönüşümde Türkiye’ye model olacak. Yeni dönem Yıldırım’ın yıkım değil, diriliş dönemi olacak." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.