Eboue: Galatasaray'ı Seviyorum

Eboue: Galatasaray'ı Seviyorum

Galatasaray'ın sözleşmesini dondurduğu Fildişi Sahilli futbolcusu Eboue, sarı - kırmızılıları çok sevdiğini ve akşam oynanacak Anderlecht maçı için de dua ettiğini söyledi.    Spor giyim markası PUMA'nın organizasyonuna...

Galatasaray'ın sözleşmesini dondurduğu Fildişi Sahilli futbolcusu Eboue, sarı - kırmızılıları çok sevdiğini ve akşam oynanacak Anderlecht maçı için de dua ettiğini söyledi.

    Spor giyim markası PUMA'nın organizasyonuna gecikmeli olarak katılan Eboue, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kendisini nasıl hissettiği yönündeki soru üzerine Fildişi Sahilli futbolcu, "Çok kötü hissediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı tabii ki isterdim. Şampiyonlar Ligi çok büyük bir turnuva. Ama hayat bu hayatta böyle şeyler olabilir. Ben her zaman pozitif düşünüyor ve Galatasaray için her zaman dua ediyorum. Galatasaray'la 1 yıllık sözleşmem var. Bir yıl daha buradayım. Anderlecht maçı için de dua ediyorum." diye konuştu.

    Teknik direktör Cesare Prandelli ile görüşüp görüşmediği yönündeki bir soruya da Eboue, "Hayır onunla konuşamıyorum. Ben rezerv takımla (U21 Takımı) çalışmalarımı sürdürüyorum. Gerisini Allah bilir. Bu karar benim değil. Bana 'bu takımda olmayacak burada çalışmayacaksın' dediler. Ben bir yıl daha buradayım ve elimden geleni yapacağım." cevabını verdi.

    Teklifler aldığını belirten yıldız oyuncu, "Galatasaray büyük bir takım. Ben hala gencim ve Galatasaray büyük bir takım. Galatasaray'dan ayrılıp hedefleri olmayan küçük bir takıma gitmeyi düşünmüyorum. İnsanlar hakkımda hep negatif şeyler söylüyor; ama ben Galatasaray'da para için bulunmuyorum. Hayatta önce yürürsünüz, para ondan sonra gelir. Ben para için gelmedim önce yürüdüm sonra bunun karşılığını bekledim. Her zaman da bu düşüncedeyim. İyi bir teklif almadım; eğer iyi bir teklif alsaydım giderdim." ifadelerini kullandı.

Türkiye'den teklif alıp almadığı yönünde de tecrübeli futbolcu, şöyle konuştu: "Hayır Türkiye'den hiçbir teklif almadım. Galatasaray benim takımım burada bir yıl daha kontratım var ve Galatasaray hala benim takımımım. Galatasaray'ı sevdiğimi tekrar A Takım'a dönmek için değil, gerçekten sevdiğim için söylüyorum. Birinci yılımda geldiğimde taraftarlar bana sahip çıktı. Kulüpdekiler de her zaman iyi davrandılar. Her istediğimi yerine getirdiler. Rezerv takımda hala çalışmayı sürdürüyorum. Bir gün beni arayacaklarını düşünüyorum."

    Neden kadro dışı kaldığıyla ilgili kimsenin kendisine bir şeyler söylemediğini dile getiren Eboue, "Kimse bana gelip niye kadro dışı kaldığımı açıklamadı. Ben ikinci takımda olduğum için söylemiyorum. Ben bu takımı çok seviyorum ve hala çok çalışıyorum. Bu benim için de sürpriz oldu. Ben herhangi bir sebep görmüyorum." şeklinde konuştu.

    Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Anderlecht ile yapacakları maçla ilgili de Eboue, "Bizim ilk amacımız elbette ikinci tura yükselmek olmalı. Grubumuzda Dortmund, Arsenal ve Anderlecht var. Biz bu 3 kulübe de saygı duyuyoruz; ama korkmuyoruz. Geçen seneki gibi oynarsak ileriye gidebileceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

    Eboue, son olarak basında hakkında çıkan haberlere üzüldüğünü kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı: "Burada birçok gazeteci bulunuyor. Buradaki kimse beni tanımıyor. benim nasıl biri olduğumu sadece Allah biliyor. Eğer as takımla çalışamıyorsam asla kulüpte biriyle kavga ettiğim için değil. 3 yılda kimseyle kötü bir şey yaşamadım. Nereye gidersem gideyim herkese saygılıyım. Kimseyle problem yaşamadım. İşinizi yapabilirsiniz; ama asla görmediğiniz şeyleri yazmamalısınız. Ben kulüpte kimseyle problem yaşamadım. Bu haberler bu sebeple doğru değil, ben iyi ve temiz bir insanım. Bunlar beni üzüyor. Bunların yazılması hiçbir şekilde hoşuma gitmiyor."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.