Düzetme- Adana Demirspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 3-1

Düzetme- Adana Demirspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 3-1

Sayın abonemiz; Adana Demirspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının skoru sehven yanlış yazılmıştır. Haberi düzeltip tekrar servis ediyoruz.Sivasspor tarafından 16.sı düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nın 3.lük maçında...

Sayın abonemiz;

Adana Demirspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının skoru sehven yanlış yazılmıştır. Haberi düzeltip tekrar servis ediyoruz.

Sivasspor tarafından 16.sı düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nın 3.lük maçında Adana Demirspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u penaltı atışları sonucu 3-1 yenerek kupada 3. oldu.

Cumhuriyet Kupasının 3.'lük maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Adana Demirspor kaşı kaşıya geldi.

Maçın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya konulmazken her iki takımda bir birine üstünlük sağlayamadı. 0-0 biten ilk yarının ardından ikinci yarıda golsüz geçildi. İki takım da gol için atak yaptı ancak gol atma başarısını gösteremedi.

Maç ilk iki maçta olduğu gibi yine penaltılara kaldı. Adana Demirspor, penaltı atışları sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 yendi.

Maç sonrası düzenlenen kupa töreninde 3. olan Adana Demirspor’un kupasını Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan verirken Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise 4. olan Gaziantep BB’nin kupasını takdim etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.