Düzeltme - Demirel: Erdoğan’ın Taziyesi Kişisel Hakkıdır

Düzeltme - Demirel: Erdoğan’ın Taziyesi Kişisel Hakkıdır

Sayın Abonemiz,Bugün servis ettiğimiz 'Demirel: Erdoğan’ın taziyesi kişisel hakkıdır' başlıklı haberde "Süleyman Demirel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan özel oturumunda Meclis kürsüsünden 1915'te ölen Ermenilerin torunlarına taziyelerini iletm.

Sayın Abonemiz,
Bugün servis ettiğimiz 'Demirel: Erdoğan’ın taziyesi kişisel hakkıdır' başlıklı haberde "Süleyman Demirel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan özel oturumunda Meclis kürsüsünden 1915'te ölen Ermenilerin torunlarına taziyelerini iletmesi hakkında değerlendirmede bulundu." şeklinde bir ifade yer almıştır. Başbakan, söz konusu değerlendirmelerini Meclis kürsüsünde yapmamıştır. Bu cümlenin doğrusu, "Süleyman Demirel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 1915'te ölen Ermenilerin torunlarına taziyelerini iletmesi hakkında değerlendirmede bulundu. " şeklinde olacaktır. Haberimizi düzenleyerek tekrar servis ediyoruz. Saygılarımızla.

Süleyman Demirel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 1915'te ölen Ermenilerin torunlarına taziyelerini iletmesi hakkında değerlendirmede bulundu. Demirel, taziye mesajı için “Kişisel hakkıdır.” dedi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Hacettepe Üniversitesi Kongre Salonu’nda Hacettepe Üniversitesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Dr. Nazım Şuvağ’ın 50. Yıl konserini dinledi. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demirel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için, “Gençlerimizin, çocuklarımızın ve tüm milletimizin 23 Nisan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Huzur ve sükut içerisinde ve daima mutluluk getiren bir bayram olsun.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de değerlendirmede bulunan Demirel, şöyle dedi: “Vakti saati gelince, şartların icap ettiği bir biçimde ilgililer ve halk bir şekil verir. Hiç merak etmeyin her şey yolunda gider.”

Ermeni olayları hakkında, “O günler çok acı ve zor günlerdi. O günleri esef ve acıyla karşılıyoruz.” diyen Demirel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın taziye mesajı için ise “Kişisel hakkıdır." şeklinde değerlendirme yaptı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.