Duygun Yarsuvat: Kolay Maç Yok

Duygun Yarsuvat: Kolay Maç Yok

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Süper Lig’de bu hafta oynayacakları Trabzonspor karşılaşması için, ligde kolay maçın olmadığını söyledi.Galatasaraylı İş Adamları Derneği (GSİAD) tarafından düzenlenen 'Sarı Kırmızı...

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Süper Lig’de bu hafta oynayacakları Trabzonspor karşılaşması için, ligde kolay maçın olmadığını söyledi.

Galatasaraylı İş Adamları Derneği (GSİAD) tarafından düzenlenen 'Sarı Kırmızı Kareler’ fotoğraf yarışması ödül törenine katılan ve ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Yarsuvat, Trabzonspor ile oynayacakları mücadelenin sorulması üzerine, kolay maç olmadığını, her maçın zor olduğunu ifade etti.

Duygun Yarsuvat, “Bütün maçlar zor. Baksana Balıkesir’e yenildik biz, ne olacak. Kolay maç yok. Hiçbir takıma kolay maç yok.” dedi.

Yarsuvat, bir basın mensubunun kendisine yönelttiği “Aziz Yıldırım'ın aldığı ceza hakkında neler söylersiniz?” sorusuna karşılık ise “Onu Aziz Yıldırım’a sorun. Benim ne lakam var Aziz Yıldırım’la. Ben Duygun Yarsuvat.” cevabını verdi.

Kulübün tasarruf yapılacağı yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine başkan Yarsuvat, “Yapılan her şey ciddi. Akıl neyi gerektiriyorsa o yapılacak. Onun dışında bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.