Duygun Yarsuvat: Hedefimiz Tüm Branşlarda Şampiyonluk

Duygun Yarsuvat: Hedefimiz Tüm Branşlarda Şampiyonluk

Galatasaray Kulübü Başkan adayı Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ı 4. yıldıza taşımak istediklerini ve tüm branşlarda şampiyonluk hedeflediklerini söyledi. Galatasaraylı Eski Sporcular Derneği ile bir araya gelen Yarsuvat, burada bir konuşma yaptıktan...

Galatasaray Kulübü Başkan adayı Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ı 4. yıldıza taşımak istediklerini ve tüm branşlarda şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.

Galatasaraylı Eski Sporcular Derneği ile bir araya gelen Yarsuvat, burada bir konuşma yaptıktan sonra listesinde bulunan isimleri tanıttı. Galatasaray sporculuğunun burada bulunanların hayatlarında önemli bir yer tuttuğunu kaydeden Yarsuvat, şöyle konuştu:

"Siz kulübümüz adına sporculuk yaparken başarılar ve kupalar kazandınız. Galatasaray sadece futbol kulübü değil bunu da gösterdiniz. Bu Galatasaray'ın spora ne kadar bağlı olduğunu ve başarıların ne seviyede olduğunu gösterir. Avrupa şampiyonlukları elde ettiniz. Kulübümüzün kuruluş amacı buydu siz bunu yerine getirdiniz. Sizlerin sayesinde yüzlerimizin güldüğünü görüyorum. Sizlerle bir arada kulübümüzün başarısını devam ettirmek istiyoruz. Sporcularımız ile ilgili olarak sizlerden yararlanmak zorundayız. Bu sizin görevinizdir. Biz sizlerden yardım bekliyoruz."

Duygun Yarsuvat, neden başkan olduğunu ise "Galatasaray'da tek adaylı seçim olmaz. Bütün Galatasaraylıların seçime katılımıyla seçimdir. Diğeri bir emrin yerine getirilmesidir. Galatasaray tek adamlığı asla kabul etmez. Hürriyetçilik değerimizdir." sözleriyle açıkladı.

Başkan adayı Galatasaray'ın rakibi olmayan bir takımda sporu bırakmış olanlarında kulübe üye olabileceğini kaydeti. Yarsuvat, seçilmeleri halinde Futbol Şubesi'nden sorumlu olacak Abdurrahim Albayrak ile birlikte Faruk Süren'in de Florya'dan sorumlu olacağını ifade etti.

Başkan adayı Yarsuvat, kulüp olarak başarılı olmak zorunda oldukları bir yıl yaşadıklarını vurgulayarak, "Amacımız dördüncü yıldızı takmaktır. Sloganımız Galatasaray için birlikte olmalıyız. Galatasaray'ı 4. yıldıza taşıyacağız. Sadece futbol değil bütün branşlarda şampiyonluk bekliyoruz. Başkanlık önemli değil, abilik önemlidir. Beni başkandan ziyade abi olarak değerlendirin. Bunu da gerçekleştireceğim." diye konuştu.

Gecenin sonunda Duygun Yarsuvat'ın listesinde bulunan isimler tanıtıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.