Duygun Yarsuvat: Ben büyük değilim 1.65 boyum var

Duygun Yarsuvat: Ben büyük değilim 1.65 boyum var

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, taraftarların "büyük başkan" şeklindeki tezahüratına esprili bir şekilde cevap verdi.

Fenerbahçe'nin Başakşehir karşısında puan kaybetmesinin ardından Galatasaray, ligin bitmesine 1 hafta kala 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, önemli açıklamalarda bulundu.

ÇOK MUTLUYUZ

"Vasat bir aklı kabul etmedik. Daima ileriye gitmek istedik. Bizim yönetim kurulumuz, bütün arkadaşlarım ile birlikte bunu kabul etti ve bu sonuca vardı. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz."

TÜRKİYE'NİN EN MUTLU İNSANIYIM

Büyük başkan tezahüratlarının ardından Yarsuvat, "Ben büyük falan değilim. Biraz 1.65 boyum var, beni nasıl büyük yaparsınız. Bilin ki şu anda Türkiye'nin en mutlu insanıyım. Mutluyum çünkü Galatasaraylılar var. Galatasaraylılar, birleşmenin, ilk olmanın sonucu ortaya çıkan bir kitledir, kuruluştur, bir kültürdür. Bu kültürü devam ettirebildiğimiz sürece Galatasaray daima payidar olacaktır. Bunları unutmanızı istemiyorum. Şimdi ben diyorum ki taraftarlara, formalayı giyiniz, bayrakları çıkartınız, kaşkolları takınız ve sokaklara çıkınız. İstediğiniz kadar bağırınız. Kutlayınız. Ve şen ola Galatasaray. Şen ola Cim Bom diyorum." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.