“Düşün Konyaspor’unYakasından”

“Düşün Konyaspor’unYakasından”

Atiker Konyaspor’un taraftar grubu Nalçacılılar Taraftarlar Derneği “Düşün Konyaspor’unYakasından” başlıklı bir yazılı açıklama yaptı

Nalçacılılar tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde: Son dönemde eski yönetim kurulunda görev almış ve onların yol yordam gösterdiği kişiler tarafından özellikle sosyal medya kaynaklı olarak bir algı operasyonun yapılmaya çalışıldığını üzülerek takip ediyoruz. Konyaspor'un sportif anlamda kritik bir süreçten geçtiği bu günleri hedef alarak başlatılan bu algı operasyonu ile ilgili Konyaspor taraftarları olarak bir kaç cümle de biz söylemek istedik. Öncelikle kulübün mevcut borcu baz alınarak çerçevesi çizilen bu algı operasyonun içini doldurabilecek bilgi, belge ve diğer enformasyon araçlarının yetersiz olduğu zaman geçtikçe gün yüzüne çıkmaktadır. Son 5 sene içinde Aykut Kocaman hocamızla birlikte alınan başarılara ek olarak güçlenen mali yapımızı geçtiğimiz sezonki transfer döneminde alt üst eden insanların, Konyaspor'un mevcut mali yapısıyla ilgili görüş belirtmesi ne kadar abesle iştigalse aynı insanların genel kurul duyurusu sonrasında kulüp başkanlığı için heveslenmesi de o derece gariptir. Konyaspor'a tarihinin en karanlık sezonlarından birini yaşatan ve bu da yetmezmiş gibi geçtiğimiz sezon başından son maça kadar gerek siyasi, gerek mali gerekse reklam şirketleri ve Konya Store üzerinden yaptıkları usulsüz anlaşmalar ile bizlere bir nevi kriz ve stres yönetimini de öğreten bu insanların yüzünü dahi görmeye tahammülümüzün olmadığının bilinmesini istiyoruz.

Peki taraftar başka ne istiyor? Öncelikle Konyaspor'u bıraktığınız noktadaki borcun açıklanan rakamlardan düşük ya da yüksek olması bir şeyi değiştirmiyor. Bu taraftar net olarak sizi ve uzantılarınızı sevmiyor ve istemiyor. Bu taraftar kulübün parasını bilgisizliği yüzünden çar çur eden yönetim istemiyor. Bu taraftar İstanbul takımları karşısında ezilip, büzülen, gevşeyen yönetici istemiyor. Taraftarın yüzüne gülüp de ilk fırsatta tüm ulusal tv organlarına taraftarını şikayet eden başkan da istemiyor. Bu taraftar kendisiyle iletişim kuran, kulübü bir adım daha ileriye götürebilecek projelere kafa yoran, futbol ile ilgili tüm teknik detayları teknik direktörünün insiyatifine bırakan, futbol-cu seçimleriyle ilgili teknik direktörünü hedef alarak sabahın 7'sinde manifesto yayınlamayan, güvenebileceği, dürüst, adil ve kapasiteli bir yönetim istiyor. Bunları gördükten sonra o borç 17 olmuş 67 olmuş 87 olmuş çok sorun etmiyor. Düşüncemizi bundan daha açık ve net bir şekilde anlatamayacağımızı düşünüyor, tüm Konya spor kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.