Düşenler çıkanlar belli oldu

Düşenler çıkanlar belli oldu

TFF. 2.Lig'de 2015-2016 sezonu oynanan maçlarla tamamlandı.

TFF. 2.Lig'de 2015-2016 sezonu oynanan maçlarla tamamlandı. Beyaz Grup'tan Ümraniyespor, Kırmızı Grup'tan ise Manisaspor PTT 1.Lig'e direk olarak çıkma hakkı kazanırken, ligden düşenlerde belli oldu. Oynanılacak Play Off maçlarıyla PTT 1.Lig'e çıkacak son takım belli olacak.

Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) 2.Lig'de Kırmız ve Beyaz Grup'ta oynanılan maçlarla 2015-2016 sezonu tamamlandı. Beyaz Grup'ta Ümraniyespor PTT 1.Lig'e çıkma hakkı kazanırken Kırmızı Grup'ta ise Manisaspor PTT 1.Lig'e çıkma hakkı kazandı.

SON DÜŞEN BAYRAMPAŞA

2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olan takım ve ligden düşecek 3 takımdan 2'si haftalar öncesinden belli olurken Play Off'a kalacak takımlar ile ligden düşecek son takım, son hafta oynanılan maçlarla belli oldu. Ligde Bayrampaşa, Hatayspor ve Anadolu Üsküdarspor arasında süren kümede kalma mücadelesinde yenik düşen Bayrampaşa oldu. Hatayspor ve Anadolu Üsküdarspor'un oynadığı maçlardan puan kazanması sonucunda ligde durum değişmedi ve Bayrampaşa 3.Lig'e düşen son takım oldu. Beyaz Grup'ta Play Off'a kalacak  son takım ise Sarıyerspor oldu. Menemen Belediyespor'un berabera kalması sonucunda sıralama değişmedi. Beyaz Grup'ta İstanbulspor,Bandırmaspor, Hacettespor ile birlikte Sarıyerspor'da Play Offlara katılma hakkı kazandı.

İNEGÖL PLAY OFF'U KAPTIRDI

2.Lig Kırmızı Grup'ta ise ligde kalma heyecanı ve şampiyonluk heyecanı son haftaya kadar sürdü. Manisaspor ile Kocaeli Birlikspor arasında süren şampiyonluk yarışı son haftaya kadar sürdü. Yarıştan 1 puan üstünlükle son haftaya giren Manisaspor oldu. Evinde Sivas Belediyespor'u  1-0 mağlup eden Manisaspor PTT 1.Lig'e yeniden çıkma sevinci yaşadı. Kırmızı Grup'tan son düşen takım ise Kartalspor oldu. Son hafta Tarsus İdman Yurdu deplasmanına konuk olan Kartalspor, mücadeleden 1-1'lik sonuçla ayrıldı. Kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor ise şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor ile 2-2'lik beraberlikle ayrılarak kümede aldı. Bu sonuçlarla 2.Lig Kırmızı Grup'tan 3.Lig'in yolunu tutan Tarsus İdman Yurdu, Ankara Demirspor'un yanına Kartalspor'da ismini yazdırdı. Eyüpspor'a yenilen İnegölspor ise Play Off'a kalma şansını Gümüşhanespor'a kaptırdı. Alınan sonuçlarla Gümüşhanespor, Tuzlaspor, Kocaeli Birlikspor ve Keçiörengücü Play Off'a kaldı.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.