Dünyagöz kaliteyi artırdı

Dünyagöz kaliteyi artırdı

Dünyagöz Konya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Kamış, “Kimsenin tedavi için Ankara veya İstanbul'a gitmesine gerek kalmadı. Türkiye'nin farklı illerinden artık hastanemize göz tedavisine geliyorlar” dedi

Dünyagöz Konya Hastanesi, basın mensupları ile tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Hastane binasında gerçekleştirilen programa Dünyagöz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Kamış'ın yanı sıra; Hastane Müdürü İrfan Yalçın, Basın İlişkiler Sorumlusu Gürcü Arıtürk ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Hastane Müdürü İrfan Yalçın, yayınları ile hastane faaliyetlerinin duyurulmasına verdikleri destekten dolayı gazetecilere ve kurumlarına teşekkür etti. Dünyagöz Konya Hastanesi'nin bölgenin sağlık üssü olduğuna vurgu yapan Yalçın, “Dünyagöz Konya Hastanesi'ne Konyalı hemşehrilerimiz sahip çıktı. Biz de birbirinden değerli kadromuzla bu şehrin insanlarına daha güzel hizmet verebilmenin mücadelesi içinde olduk. Son teknolojik aletlere sahibiz. Bize gelen hastaların yüzde 65'i Konya'dan geriye kalan kısmı da farklı şehirlerden gelen hastalarımızdan oluşuyor. Hastanemiz uzman kadrosunun, teknolojinin son ürünlerinin yanı sıra; fiziki imkânlarıyla da hastalara çeşitli kolaylıklar sağlayabilme özelliğine sahip” dedi.

500 FARKLI TEDAVİ YÖNTEMİYLE HİZMET

1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz Hastaneler Grubunun, gözün tüm branşlarında göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlar için 500 farklı tedavi yöntemiyle göz sağlığı hizmeti verdiğini dile getiren Dünyagöz Konya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Kamış ise şunları söyledi: “Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, günde 8 bin poliklinik ve bin ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 28 ayrı noktada sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz; teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 250 kişilik medikal kadrosu, 2 bin personeli ile kısa sürede dünyanın medikal referans merkezi haline geldi. Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya ve Gaziantep’te olmak üzere 11 ayrı ilde 20 şube ve yurt dışında Almanya’nın Frankfurt ve Köln, Gürcistan’ın Tiflis, Azerbaycan’ın Bakü, Hollanda’nın Amsterdam ve Nijmegen şehirlerinde, Kırgızistan’ın Bişkek ve Kosova’nın Priştine olmak üzere 8 ayrı noktada hizmet vermektedir. Dünyagöz yurt dışındaki yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup 2019’da İzmir’deki yeni merkezi ile birlikte daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefliyor. Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 147 ayrı yabancı ülkeden yılda ortalama 80 bin hastaya hizmet vererek Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Başarı Belgesi’yle ödüllendirilen Dünyagöz 2019 da yurt dışında gerçekleştireceği yeni atılımlarıyla sağlık turizmi hacmini büyütmeyi hedefliyor.”

BİZİM DEĞERLERİMİZ VE İLKELERİMİZ VAR”

Hastane olarak misyon ve vizyonları ile ilgili de bilgiler veren Kamış, “Misyonumuz, toplumun her kesimine en yüksek standartlarda göz sağlığı hizmeti sunmak üzere dünyada kabul görmüş son teknoloji ve güncel teşhis ve tedavi yöntemlerini branşlarında yetkin ve uzman kadromuzla yurt içi ve yurt dışı hastanelerimizde uygulamaktır” şeklinde konuştu. “Vizyonumuz ise Türkiye’de ve yurt dışında, kalite standartlarımızı daima yükselterek; göz sağlığı alanında uzmanlığımızı ve memnuniyet odaklı olma özelliğimizi korumak, marka bilinirliğimizi arttırmak ve yapacağımız bilimsel çalışma-araştırmalar ile global itibar ve referans merkezi olmak” diyen Kamış, konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı: “Bizim bazı değerlerimiz var. Toplumun farklı kesimlerinden olan tüm hastalarımıza saygılı bir şekilde ve eşit standartta hizmet vermek amacımızdır. Hasta ve hasta yakınlarına duyarlılık ve empati ile yaklaşarak, en iyi hizmeti sunmak önceliğimizdir. Profesyonellik, etik anlayışı ve bireysel sorumlulukların getirdiği yüksek standartlara bağlı kalarak, hastalarımızın bize duydukları güvene her zaman layık olmayı arzuluyoruz. Tüm çalışanlarımızın kuruma katkılarını ve oluşturdukları değeri önemsiyoruz. Tüm ekibin özenli çalışmaları ve katkılarıyla yüksek kalitede hizmet sunarak en iyi sonucu elde etmeyi umuyoruz. Kurumumuzdan hizmet alan tüm bireylerin yaşam kalitelerini, ekibimizin yaratıcı fikirleri ve yetenekleriyle daha üst düzeye taşıyarak, yenilikçi anlayışımızın devamlılığını sağlamayı istiyoruz.” Konuşmaların ardından programa katılan gazetecilere göz taraması yapıldı.

EMRE ÖZGÜL

2-4_880x440-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.