Dünya vatandaşlığı  provası yapılıyor

Dünya vatandaşlığı  provası yapılıyor

Tapınak Şövalyeleri’ni anlatan Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, “Dünya vatandaşlığına doğru bir gidişat var ve onun provası yapılıyor. Koronavirüs de bahanesi oluyor” dedi

 

Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, bu haftaki Salı Mesajı’nda, Tapınak Şövalyeleri’ni anlattı. Konuya İsrailoğulları’nın tarihinden başlayan Dr. Mustafa Güçlü, İsrailoğulları’nın 430 yıl süren Mısır maceralarından sonra M.Ö. 1243 Hz. Musa döneminde Mısır’dan çıkarak Kenan diyârı olarak bilinen Filistin’e geldiklerini ve M.Ö. 1004’lerde Hz. Davut zamanda ilk defa “Birleşik Krallık” adıyla bir devlet kurduklarını ve Filistin’de, Hz. Davut tarafından Zebur’a göre bir tapınak yapılmaya başlanılıp bu tapınağın Hz. Süleyman tarafından tamamlandığını söyledi. Tapınak kelimesinin Süleyman Tapınağı’ndan geldiğini ifade eden Dr. Güçlü, konuyu haçlı seferlerine getirdi.

HAÇLI SEFERLERİ VE YAHUDİ ŞÖVALYELER

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde II. Kılıçarslan’ın sultan olduğu 1096’da Papa II.Urban  tarafından I. Haçlı Seferi düzenlendiğini ifade eden Güçlü, 650 bin çapulcunun Anadolu’yu yağmalamaya geldiğini fakat Sultan Kılıçarslan tarafından 500 bininin Anadolu’ya gömüldüğünü, 150 bin kişinin de Kudüs’e yöneldiğini dile getirdi. 1099’da Kudüs’ü ele geçiren Haçlıların, 70 bin Yahudi’yi katlettiklerini belirten Güçlü, bu haçlıların içerisinde papaz ve keşişlerden oluşan 9 şövalye, -FETÖ’nün kendilerini hizmete adamış adamları gibi- kendilerini hıristiyan halka yardıma adayan keşiş görüntüsünü vererek halkın gönlüne girdiklerini ifade etti. Güçlü, “Hıristiyan görünümlü bu Yahudi keşişler kendilerine Süleyman Tapınağı Şövalyeleri adını vererek bir tarikat kurdular. Tarikata üye olanlar bütün mal varlıklarını bağışlama mecburiyetine tabi tutulduklarından dolayı güçlenen şövalyeler, dünyada ilk bankacılık ve para transfer işini yaptılar” dedi.

KÜRESEL SERMAYE HÜKÜMETLERİ ETKİLİYOR

Kudüs’ün 1187’de Hıttin Savaşı’nda Haçlı Ordusunu yenen Selahaddin Eyyubi tarafından fethedilerek kurtarıldığını kaydeden Güçlü, bu tarihten sonra Tapınakçı Şövalyelerin, satın aldıkları ve üs olarak kullandıkları Kıbrıs’ı merkez haline getirdiklerini söyledi. Güçlü, tapınak şövalyeleri hakkında şu ifadelere yer verdi: “Bunların hem askeri kimlikleri, hem dini hem de zengin oldukları için itibarları da oluyor. Fransa Kralı IV. Philippe, 1300'lü yıllarda tarikat ortadan kaldırılıp tüm mal varlığına el koyuyor ve Tapınakçılar öldürülüyor. Fakat 18 kadırgadan oluşan hazine (para) Avrupa’da bugün dahi bilinmeyen bir ülkeye kaçırılıyor. Bu sermayeyi elde eden Yahudi aileler, 18.yüzyıldan itibaren çok uluslu şirketler kuruyorlar. Borsalarda spekülasyon ve manipülasyon oyunlarıyla, tefecilik yaparak ve faizle paradan para kazanılarak banka ve borsa aracılığıyla dünyadaki para arzına sahip oluyorlar.  Yahudi aileler bu şirketler ve kendi adamlarıyla hükümetleri etkiliyorlar. Savaşları bunlar çıkartıyorlar. Altın karşılığı para basıyorlar. Hiçbir hükümet bunlar aleyhine kanun çıkaramıyorlar.” 

YENİ BİR DÜNYA DÜZENİ OLUŞTURULACAK

Koronavirüs dolayısıyla dünyada yeni bir düzen, toplum oluşturulmak ve yeni bir gençlik meydana getirilmek istendiğine dikkat çeken Güçlü, şunları söyledi. 

“Koronavirüs etkisiyle dünya vatandaşlığına doğru gidiliyor. Kâğıt para yerine dijital para kullanılacak. Yenidünya vatandaşları o şirketlerin kartlarından başka alışveriş kartı kullanamayacak. Uçaklarda, trenlerde, otellerde, AVM’lerde ve mağazalarda bu şirketlerin kartları geçerli olacak. Dünya vatandaşlığına doğru bir gidişat var ve onun provası yapılıyor. Koronavirüs de güzel bahanesi oluyor. Devletler, biran evvel ulusal çıkarlarını düşünerek bu ailelerin (Roshid- Rockefeller)hegemonyasından kurtulmalılar. Amerika’sı, İngiltere’si, Fransa’sı, Rusya’sı, Almanya’sı, Türkiye’si birbirleriyle didişmeyi bir kenara bırakıp ‘hepimiz bu ailelerden nasıl kurtuluruz’u düşünmeleri lâzım.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.