Dünya Deri Sektörü Türkiye’de Buluşacak

Dünya Deri Sektörü Türkiye’de Buluşacak

Dünya deri sektörü 18-20 Kasım tarihleri arasında Türkiye Deri Vakfı (TÜRDEV) öncülüğünde İDF 2014 9. İstanbul Deri Fuarı’nda bir araya gelecek. TÜYAP İstanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda 2015-2016...

Dünya deri sektörü 18-20 Kasım tarihleri arasında Türkiye Deri Vakfı (TÜRDEV) öncülüğünde İDF 2014 9. İstanbul Deri Fuarı’nda bir araya gelecek.

TÜYAP İstanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda 2015-2016 trendleri sergilenecek. Fuara bu yıl Rusya’nın en büyük deri perakende zinciri Snow Queen/Snezhnaya Koroleva’nın sahibi Vugar Isaev konuk olacak. Rusya’da 150’den fazla mağazası bulunan Snowqueen’in sahibi Vugar Isaev, Fuar’ın Luxury, Retail and Leather Worldwide başlıklı Workshop’unda Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Demsa Grup Başkan Vekili Demet Sabancı Çetindoğan ile lüks, perakende ve deri konuları hakkında konuşacak.

Ayrıca TÜRDEV’in özel davetlisi olarak Louis Vuitton, Hermes gibi dünya devlerinin çatı kuruluşu Fransız Saraciye Federasyonu, 10 kişilik heyetle Türkiye'ye gelecek. Louis Vuitton, Hermes gibi dünya devlerinin çatı kuruluşu Fransız Saraciye Federasyonu, Türkiye’deki firmaların tabakhaneleri gezip, işbirliğine odaklanacak. 220 Fransız Saraciyeciyi bünyesinde bulunduran federasyon deri üretimini yerinde görmek ve şirketlerle tanışmak için Türkiye'ye keşif turuna çıkacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.