Dünürlerin Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü 2 Yaralı

Dünürlerin Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü 2 Yaralı

Taksim'de iki dünür arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple kavga çıktı. Silahların konuştuğu olayda bir kadın ağır 3 kişi yaralandı. Ağır yaralı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay Gümüşsuyu Caddesin'de 19...

Taksim'de iki dünür arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple kavga çıktı. Silahların konuştuğu olayda bir kadın ağır 3 kişi yaralandı. Ağır yaralı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay Gümüşsuyu Caddesin'de 19 nolu Dilaram apartmanında dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Kavga İhsan B. (39) ile dünürleri Selma Özsoy (44) ve ailesi arasında yaşandı. İddiaya göre; İhsan B.'nin kızıyla evlenen Selma Özsoy'un oğlu şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir yıl önce boşandı. Dün İhsan B.'nin çalıştığı işyerine giden Özsoy ailesi ve yakınları Ali Karamustafaoğlu arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple kavga çıktı. Çıkan kavgada silahını çeken İsan B. kurşun yağdırdı. Olay anında kurşunlara hedef olan Selma Özsoy ağır, Özsoyun oğlu Harun Özsoy ve yakınları Ali Karamustafaoğlu yaralandı.

Silah seslerini duyan çevredekiler olay yerine polis ve ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Ağır yaralılardan Selma Özsoy, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis, çevreye güvenlik şeridi çekti. Zanlı İhsan B. ikna sonucu silahını polise vererek teslim oldu. İhsan B.'nin eşinden ayrılan kızı ise sinir krizleri geçirdi. Öte yandan olanlardan habersiz ayrılan eşlerin küçük bebeği ise polisin kucağında ambulansa götürülürken ağlaması yürekleri burktu. Zanlı İhsan B. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olay yerine çok sayıda çelik yelekli polis gerek ellerindeki silahlarla güvenlik önlemi aldığı görüldü. Yaralıların hastanedeki tedavisi ise sürüyor. Görgü tanıkları ise çıkan kavgada bir kişinin silahıyla bir bayan 3 kişiyi vurduğunu söyledi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.