Dükkan ortağının ihbarı hırsızları suçüstü yakalattı

Dükkan ortağının ihbarı hırsızları suçüstü yakalattı

Konya’da bir iş yerine giren iki hırsızlık şüphelisi, ihbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından suçüstü yakalandı.

Olay, saat 05.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesi Erkan Sokak’ta bulunan bir emlak ofisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.O. (43) ve E.A. (23) 42 KV 778 plakalı otomobille Muammer Kaya’ya ait iş yerinin önüne geldi. Dükkanın kapısını levye yardımıyla açan şahıslar, içeride bulunan televizyon ve bilgisayar yazıcısını arabaya yüklemek için hazırladı. Ancak dükkanın karşısındaki binada oturan dükkanın ortağı, şahısları görünce polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri iki hırsızlık şüphelisini suçüstü yakaladı.

Dükkan sahibi Muammer Kaya, "Ben görmedim. Sabah namaza kalkmıştım. Telefon acı acı çaldı. Hayırdır inşallah bu saatte pek hayra alamet değil dedim. Sonra geldim ki 2 kişiyi yakalamışlar. Çok şükür ki kaçamamışlar" diye konuştu. Gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen şüphelilerin çok sayıda suç kaydının da olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.