Düğün konvoyları korkulu rüya

Düğün konvoyları korkulu rüya

Konya'nın farklı noktalarında hafta sonunda yapılan düğün konvoyları, sokak kapatarak düzenlenen özel eğlenceler ve patlatılan havai fişekler vatandaşı canından bezdirdi. Şehrin farklı noktalarında bulunan düğün salonlarında ve evlerin önünde her hafta yü

Konya'nın farklı noktalarında hafta sonunda yapılan düğün konvoyları, sokak kapatarak düzenlenen özel eğlenceler ve patlatılan havai fişekler vatandaşı canından bezdirdi. Şehrin farklı noktalarında bulunan düğün salonlarında ve evlerin önünde her hafta yüzlerce düğün gerçekleşiyor.

VATANDAŞ KONVOYA TEPKİ GÖSTERDİ

Düğünler öncesinde konvoyla şehir turu yapılıyor. Tur esnasında araç sahipleri uzun süre korna çalıyor. Drift yapanlar bile çıkıyor. Hız yapanlar da var. Seyir halinde olan araçların birbirlerini geçme yarışı ise diğer sürücüler zor durumda bırakıyor. Bu duruma başta sürücüler ve yayalar olmak üzere herkes tepki gösteriyor.   

ÇOCUKLAR ARABANIN ÜZERİNE OTURDU

Müneccimbaşı Sokak ile Vatan Caddesi'nin kesiştiği noktada görüntülenen düğün konvoyunda, çocukların arabanın camdan ve tavandan sarktığı, bir çocuğun arabanın tavan kısmına oturduğu gözlendi. Araç camlarından ve tavanından sarkan çocuklar kazalara davetiye çıkardı. Konvoydaki sürücüler ise uzun süre korna çaldı. Konvoylarda dakikalarca korna çalan sürücüler vatandaşın tatil günlerini de mahvetti. Konvoya 3 motosiklet sürücüsü de eşlik etti.

BAHŞİŞ İÇİN ARABANIN ÖNÜNE ATLIYORLAR

Düğünleri fırsat bilen bazı çocuklar da, düğün konvoylarının önünü keserek ölüme meydan okuyor.  Hareket halindeki düğün konvoylarının önünü kesen çocuklar, bahşiş alabilmek için canlarını tehlikeye atıyor. Zaman zaman araçların altına düşme tehlikesi geçiriyor. Durumdan rahatsız olan vatandaşlar, yetkililerden yardım bekliyor. Vatandaş konvoyların yasaklanmasını, kornayla gürültü kirliliği yapanların, trafik güvenliğini tehlikeye atanların ve kazaya davetiye çıkaranların cezalandırılmasını istiyor.

KERİM ATICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum