Düğüm son hafta çözülecek

Düğüm son hafta çözülecek

Spor Toto 2.Ligde normal sezon 29 Nisan Cumartesi günü oynanacak son hafta maçlarıyla sona erecek. Daha sonra ise Play-Off maçları oynanacak ve TFF 1.Lig’e yükselecek son takım belli olacak.

ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ SON MAÇTA ÇÖZÜLECEK

Beyaz Grup’ta TFF 1.Lig’e doğrudan yükselecek takım son haftada belli olacak. Amedspor ve İstanbulspor’dan biri şampiyon olacak, diğeri de Play-Off oynayacak. Sivas Belediyespor,B.B Erzurumspor ve Kocaeli Birlikspor’un Play-Off oynaması kesinleşti. Ofspor ve Tepecikspor’dan sonra 3.Lig’e düşecek son takım son haftada belli olacak. Küme düşecek son takım Fethiyespor ve Anadolu Üsküdar’dan biri olacak.

KIRMIZI GRUPTA ŞAMPİYON ANKARAGÜCÜ

2.Lig Kırmızı Grup’ta MKE Ankaragücü şampiyon olup TFF 1.Lig’e yükselirken, Gümüşhanespor,Hatayspor,Menemen Belediyespor ve Kastamonuspor 1966 Play-Off’a kaldılar. Kırmızı Grup’ta Kayseri Erciyesspor ve 1461 Trabzon’dan sonra 3.Lig’e düşecek son takım son haftada belli olacak. Bu grupta son 20 maçında yenilmeyen Kastamonuspor 1966 müthiş bir grafik çizdi. Beyaz Grubun  son haftasında oynanacak önemli  maçlar şu şekilde: 29 Nisan Cumartesi 15:30 Amedspor-Kahramanmaraşspor , 15:30 İstanbulspor -Sivas Belediyespor,15:30 Anadolu Üsküdar 1908 Bucaspor 15:30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Fethiyespor, 15:30 Büyükçekmece Tepecikspor.-Kocaeli Birlikspor

HAKAN ARMUTCU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.