Drogba'nın Elçiliğinde Gençler Dostluk İçin Sahaya Çıkacak

Drogba'nın Elçiliğinde Gençler Dostluk İçin Sahaya Çıkacak

UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru Gazprom'un uluslararası sosyal sorumluluk projesi ‘Dostluk İçin Futbol’ kapsamında yarın uluslararası dostluk için futbol günü olarak kutlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru Gazprom'un uluslararası sosyal sorumluluk projesi ‘Dostluk İçin Futbol’ kapsamında yarın uluslararası dostluk için futbol günü olarak kutlanacak. Yerel elçiliğini Drogba'nın üstlendiği projeye Türkiye ise ilk kez katılıyor.

Futbolun geleneksel değerlerini genç nesillere tanıtmak amacıyla Avrupa çapında UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru Gazprom tarafından hayata geçirilen ‘Dostluk için futbol’ projesi aktiviteleri, bu yıl ilk kez Türkiye'de Galatasaray Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Yarın Metin Oktay Tesisleri’nde kutlanacak 'Dostluk İçin Futbol' günü kapsamında Galatasaray ve Bursaspor'un U14 takımları arasında saat 14.30'da bir dostluk maçı oynanacak.

YEREL ELÇİ DROGBA

Avrupa çapında 16 ülkede kutlanan 'Dostluk İçin Futbol'a yerel elçi sıfatıyla Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Drogba da destek veriyor. Projenin küresel elçiliğini ise Almanya'nın efsanevi futbolcusu Franz Beckenbauer üstleniyor.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.