Dr. Aydın Beyatlı yoğun bakımda

Dr. Aydın Beyatlı yoğun bakımda

Göz Hekimi ve Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Aydın Beyatlı’nın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Beyatlı’nın şu an yoğun bakımda olduğu açıklandı

29 Mart 2020 tarihinde sosyal medya hesabından "Lütfen Evde Kal Türkiye. Görevimizin başındayız. Bugün Konya Numune Hastanesinde nöbet sırası bende" diyerek bütün sevdiklerine mesaj yollayan Göz Hekimi ve Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Aydın Beyatlı'nın, Koronavirüs'e yakalanarak yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Kalbi Kerkük ve Musul için atan, Irak ile Türkiye arasında mekik dokuyan vatansever, milliyetperver Dr. Aydın Beyatlı kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizle birlikte Cenab-ı Hakk'tan acil şifalar diliyoruz. Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, mesajında "Aydın, ziyalı, münevver, etrafına ışık ve nûr saçan insan demektir. Aydın kardeşimiz ve meslektaşımız da Irak'taki Türkmen kardeşlerine hem sağlıkçı olarak hem de bir münevver olarak onların yardımına koşan yardımsever, hamiyetperver bir insandı. Kendisine büyük geçmiş olsun dileklerimizle birlikte Yüce Mevlâ'dan acil şifalar temenni ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

AYDIN HOCADAN SEVİNDİREN HABER GELDİ

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum