Douglas: Kimse beklemiyordu

Douglas: Kimse beklemiyordu

Sezonun ikinci devresinde yakalanan başarıyı kimsenin beklemediğini bildiklerini ancak alınan her başarılı sonucun kalitelerini daha fazla sahaya yansıtmalarına neden olduğunu söyleyen Barry Douglas, Antalyaspor maçını kazanarak lig üçüncülüğünü ilan etme

Sezonun ikinci devresinde yakalanan başarıyı kimsenin beklemediğini bildiklerini ancak alınan her başarılı sonucun kalitelerini daha fazla sahaya yansıtmalarına neden olduğunu söyleyen Barry Douglas, Antalyaspor maçını kazanarak lig üçüncülüğünü ilan etmek istediklerini belirtti. Açıklamalarına Çaykur Rizespor A.Ş. maçını değerlendirerek başlayan oyuncumuz Barry Douglas, "İyi bir maçtı. Bizim için önemli olan bir galibiyet aldık. Her ne kadar ilk 45 dakika bizim adımıza iyi geçmese de ikinci yarıda ortaya çok iyi bir performans koyup iyi bir galibiyet aldık" dedi.

UFAKTA OLSA BİZDE ŞAŞKINIZ

Takım olarak sezonun ikinci yarısında ortaya konulan performansı kendilerinin de beklemediğini ifade eden  Barry Douglas, "Gelinen nokta ve alınan sonuçlar itibariyle bizlerde de ufak bir şaşkınlık var. Konya halkı da belki bu başarıyı beklemiyordu. Ama aslına bakacak olursanız çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Teknik heyetimiz çok iyi. Yöneticilerimiz de takımı destekliyorlar. Bu yüzden Konyaspor sezonun ikinci yarısında gayet iyi bir çıkış yakaladı. Yakalanan başarının en önemli nedenlerinden biri; kaliteli oyuncularımız ve kendimize olan özgüvenimizin çok yüksek olması. Bu yüzden her maça mutlak galibiyet için çıkıyoruz" diye konuştu.

ANTALYASPOR MAÇI ÖNEMLİ

İskoç oyuncu Barry Douglas, kalan maçlarla ilgili olarak da, "Ligde öncelikli hedefimiz üçüncülüğümüzü garanti altına almak. Bu nedenle Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Oradan galibiyetle dönmek istiyoruz. Daha sonrasında kupa maçına çıkıp oynayacağız. Ama öncelikle üçüncülüğü alarak Avrupa Kupalarına direkt katılmak istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.