Dostluklar yaşatılıyor

Dostluklar yaşatılıyor

Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Yolspor'dan emekli olan idareciler 1975 yılından ayda bir yemekte buluşuyor. Yolspor'da kaptanlık yapmış olan Şükrü Tellioğlu tarafından organize edilen yemeklerde dostluklar yaşatılıyor

1975'ten beri Karayolları ve Yol sporun idarecileri her ay buluşuyor.  Karayolları Bölge Müdürlüğü'nden birisi emekli olunca yemekte buluşuyor. 1970 yıllarda Yolspor'da kaptanlık yapan Şükrü Tellioğlu tarafından organize edilen buluşma yemekleri geleneksel hale getirildi. Ayda bir araya gelen eski dostlar, 40 yıllık dostluklarını yaşatmaya devam ediyorum.

Karayolları 3. Bölge Müdürülğünde görev yapıp emekli olanlar ve bu kurumun spor kulubü olan Yolspor'da görev yapıp emekli olanlar 1975'ten beri ayda bir veya 1.5 ayda yemekte buluşuyor.

Geleneksel hale getirilen yemeklere  Karayolları eski personelleri Ali Pekatılır, Tevfik Türkkan, Mehmet Ali Çanak, Şube Şefi Aslan Karakap, eski futbolcular Gültekin Gücüyener, Yaşar Bulu, Muammer Köseler, Ahmet Özmen, İsa Eralp Alptekin, Ahmet Selçuk, Ferit Durur, İbrahim Dölekçap ve Gazeteci-Yazar Nail Bülbül gibi isimler katılıyor.

DOSTLUĞUMUZU YAŞATIYORUZ

Karayolları'nden emekli olanların düzenli olarak bir araya gelerek, eski dostlukları yaşattığını kaydeden Gazeteci-Yazar Nail Bülbül, "Karayolları'ndan emekli olan personeller olarak 1975 yılından bu yana bir araya geliyoruz. Böylece birlik ve beraberliğimizi devam ettiriyoruz. Eski dostlukları yaşatıyoruz ve geçmiş günleri yad ediyoruz. Dostluğun, arkadaşlığın azaldığı günümüzde biz 40 yıldır çok anlamlı bir etkinlik düzenliyoruz. Yıllarca beraber görev yaptığımız dostlarımızla bağlarımızı hiç kesmedik. Bundan sonra da hep görüşeceğiz. Bu tür etkinliklerin başka insanlara da örnek olmasını diliyoruz. Böyle etkinlikler toplumumuzda bir gelenek haline gelmelidir" dedi.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.