Dörtyol’da Asayiş Olayları

Dörtyol’da Asayiş Olayları

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu çeşitli olaylara karışan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.     Payas ilçesinde 2 yıldır kendisini kaymakamlıkta...

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu çeşitli olaylara karışan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Payas ilçesinde 2 yıldır kendisini kaymakamlıkta çalışan memur olarak tanıtıp, vatandaşların muhtaçlılığından faydalanıp yardım yapıldığı beyanı ile dolandıran İ.K. (48) isimli şahıs yapılan çalışmalar neticesinde yakalanarak adli mercilere sevk edildi. 7 ayrı dolandırıcılık dosyası bulunan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Operasyonlar kapsamında ayrıca daha önceden torbacılık yaptığı tespit edilen şüpheli M.Y(27) isimli şahsın üzerinde satışa hazır 5 paket uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheli şahıs işlemlerin ardından tutuklandı. Bir iş yerinde meydana gelen iş makineleri hırsızlığı olayı ile ilgili olarak İ.Y.(31) işyerinden çaldığı suç eşyaları ile birlikte yakalandı. Hırsızlık olayına karışan M.U.(25) ve A.G(30), E.D(41) isimli şahıslar emniyet güçlerinin çalışması sonucu yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

    Fuhuş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu M..M(33) ve Türk vatandaşı S.M.(30) isimli bayanlar ile fuhuşa aracılık eden M.Ö(40) isimli erkek şahıs yakalanarak işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Durumdan şüphelenilen ve çok sayıda suç kaydı bulunan A.Ö(44) isimli şahıs ise satışa hazır 14 adet uyuşturucu ve uyarıcı hapla birlikte yakalandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.