"Doğruyu söylemekten korkmak kadar kötü bir şey yok"

"Doğruyu söylemekten korkmak kadar kötü bir şey yok"

Babaözlü'nün eşi bu konuşmadan sonra "başlarına bir iş gelmesinden" endişe ediyor. Babaözlü ise "Doğruyu söylemekten korkmak kadar kötü bir şey yok" diyor.

Pancar üreticisi çiftçi Nihat Babaözlü, ESAM'ın düzenlediği "Milli Değer Milli Gelecek Şeker Zirvesi"nde yaptığı konuşmayla dikkatleri üzerine çekmişti. Babaözü, yaşadığı köye kadar gidip kendisiyle röportaj yapan muhabire şunları söyledi:

Hiç değişen bir şey yok, dayanacak gibi değil. O yüzden gayri ihtiyari bağırmak ve haykırmak ihtiyacı doğdu...

Bu pancar tarlasının ürettiği oksijeni anlamaları bilmeleri mümkün değil.

İnek verseler de alamayız. Zaten illetin alamayacağını bildikleri için yarın diyecekler ki "Biz bu millete verdik de almadı..." Sende para yok mal getiremezsin, bende de sicil bozuk mal alamam...

Hacettepe İktisat mezunuyum ben, iktisatçıyım. Çiftçiliği de hiç bırakmadım. Gidip elin kapısında çalışmadım, devlet kapısında çalışmadım. Hiç bir yerde çalışmadım hep bu işi yaptım.

Büyükbaş bir hayvan dünde 50 kg yiyecek yer. Eğer ucuza küsbe olmazsa bu hayvanın karnını doyurmak mümkün değil. Yemle bu iş olmaz.

ÇİFTÇİ NİHAT BABAÖZLÜ'NÜN EŞİ: BAŞINA BİR İŞ GELİR DİYE ENDİŞELENİYORUM

Çiftçi Nihat Babaözlü'nün eşi ise başlarına bir iş gelmesinden endişe ettiklerini söyledi. Eşinin endişesini dile getirip "çoluk çocuk sahibiyiz" demesi üzerine söze giren Nihat Babaözü, "Durum ne kadar acı, acı..." dedi ve gözyaşlarını tutamadı. Babaözlü şöyle devam etti:

"Bir kadının bu endişeyi duyması kadar kötü bir şey yok ya... Vahamet bu, vahamet bu. Doğruyu söylemekten korkmak kadar kötü bir şey yok."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum