Doğrular, 31 çocuğu sünnet ettirdi

Doğrular, 31 çocuğu sünnet ettirdi

Doğrular Ev Ürünleri A.ş tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlenen düğünde firma personellerinin çocukları sünnet ettirildi.

31 çocuğun sünnet ettirildiği düğün Mevlana Kültür Merkezi’nde toplanıp düzenlenen konvoy ile başladı. Yapılan gezinin ardından çocuklar Atiker Deluxe Meram Kır Bahçesine getirildi. Sünnet düğününe Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, sünnet olan çocukların akrabaları, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Sünnet organizasyonunu gerçekleştiren firma adına konuşan Doğrular Ev Ürünleri A.ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru, “Daha önce düzenlemiş olduğumuz toplu sünnet düğünümüzü bu yıl yine düzenledik. 31 çocuğumuzun erkekliğe adım atmasına vesile olduk. Bundan sonra da bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz” dedi. Sünnet törenine katılan davetlilere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Merhaba Gazetesi olarak biz de sünnet olan çocukların ailelerini tebrik eder, çocuklara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

SALİH ACIBADEM

3261624.jpeg84444666.jpegimg_7651.jpgimg_7653.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.