Doğan, Çocuğun Zengini Fakiri Olmaz

Doğan, Çocuğun Zengini Fakiri Olmaz

İzmit Belediyesi, devlet, özel okul ayrımı yapmadan öğrencilere bisiklet hediye ediyor.İzmit Belediyesi tarafından ilçede bulunan üç özel okuldaki 229 öğrenci, 170 öğretmene bisiklet hediye edildi. Bi...

İzmit Belediyesi, devlet, özel okul ayrımı yapmadan öğrencilere bisiklet hediye ediyor.

İzmit Belediyesi tarafından ilçede bulunan üç özel okuldaki 229 öğrenci, 170 öğretmene bisiklet hediye edildi. Bisiklet dağıtım törenlerine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Cuhadar, Belediye meclis üyesi Haluk Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, okul müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Bisiklet dağıtım törenlerinde konuşan Başkan Doğan, “Devlet, özel okul ayrımı yapmaksızın 5 yıldır öğrencilere bisiklet veriyoruz. Bu sende 5 bin öğretmenimize bisiklet vermeye başladık. Bize göre çocuğun devleti, özeli, zengini, fakiri olmaz. Çocuk her yerde çocuktur. Anne babadan sonra çocukların üzerinde en çok emekleri olan öğretmenlerimize de bu yıl bisiklet hediye etmek, küçükte olsa onlara minnet borcumuzu ödemek istedik” dedi.

Çocukları bisiklete binerken kask takmaları konusunda uyaran Doğan, kasksız bisiklete binenlerin bisikletlerini geri alacağını da söyledi. Konuşmaların ardından öğretmen ve öğrencilere bisikletleri verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.