Doğa sınava hazırlık eğitimlerine başladı

Doğa sınava hazırlık eğitimlerine başladı

YGS-LYS sınavlarında yakaladığı başarıları geleneksel hale getiren Doğa Okulları, dershanesiz döneme de iddialı giriyor.

YGS-LYS sınavlarında yakaladığı başarıları geleneksel hale getiren Doğa Okulları, dershanesiz döneme de iddialı giriyor. Dijital Asistan, online ödev sistemi ve haftanın 6 günü eğitimle kapsamlı bir program oluşturan Doğa Okulları, öğrencilerini vakit kaybetmeden sınavlara hazırlamaya başlıyor.

12. sınıf öğrencileri, 31 Ağustos itibariyle başlayacak olan 'YGS/ LYS Hazırlık Eğitimi' ile eğitim dönemi boyunca sınavlara kadar toplam bin saatlik eğitim alacak. Bu program sayesinde öğrencilerin YGS/LYS hazırlığı için kendi okulları dışında herhangi bir çözüm arayışı içinde olmalarına gerek kalmayacak. Hazırlık dönemi boyunca başarısı düzenli olarak takip edilen öğrencilerin, ayrıca Türkiye genelindeki başarı sıralaması da tespit edilecek. Sınav maratonu için 35 yıllık dershane deneyimi olan bir ekiple çalışan Doğa Okulları, haftada 6 gün çok kapsamlı bir eğitim verecek. Etüt derslerinin yanı sıra öğrencilerin eksiklerini belirleyen dijital asistan ve online ödev sisteminin desteği ile sınavlara kadar toplam bin saatlik Hazırlık Eğitimi gerçekleştirilecek. YGS/LYS Hazırlık Eğitimi’nin ilk etabı 3 hafta sürecek. 12. Sınıf öğrencileri, günde 6 saat ve toplamda 90 saat eğitim alarak, ilk etapta tüm hazırlık dönemi için sağlam bir temel kurmuş olacak.  Öğrencilerin 3 hafta sonunda geldikleri aşama, 18 Eylül’de düzenlenecek sınavla da test edilecek.

Doğa Okulları, hazırlık sürecinin en önemli unsurlarından olan eğitim materyallerinin içeriğine özel bir önem verdi. Doğa Okulları’nda ayrıca, sadece 11. ve 12. Sınıflardan sorumlu olacak özel birimler de kuruldu. Bu birimlerdeki eğitmenlerden oluşacak koçlar, öğrencilerin sınavlarla ilgili her türlü sorunları ile titizlikle ilgilenecek. Öğrenci koçları, konuyu öğrenmede güçlük yaşama, motivasyon eksikliği, sınav kaygısı gibi temel sorunlara çözüm bulurken, her bir öğrencinin bireysel başarısını da takip ediliyor olacak.  Öğrenciler, YGS/LYS sınavları için hem bilgi olarak donanımlı, hem de psikolojik olarak hazır hale gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.