Djiehoua Cizre’den Ayrılmadı

Djiehoua Cizre’den Ayrılmadı

Basın Sözcüsü İdris Bingöl, Cuma günü Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Cizrespor'a transfer olan eski Antalyasporlu forvet Sergi Pacome Djiehoua Cizre’den ayrıldığı şeklinde basında çıkan haberlere tepki gösterdi.Basında bazı...

Basın Sözcüsü İdris Bingöl, Cuma günü Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Cizrespor'a transfer olan eski Antalyasporlu forvet Sergi Pacome Djiehoua Cizre’den ayrıldığı şeklinde basında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Basında bazı gazetelerde futbolcunun ilçeyi terk ettiği şeklinde çıkan haberlere tepki gösteren Cizrespor Basın Sözcüsü İdris Bingöl, futbolcunun Cizre ilçesinde olduğunu bu tür çıkan haberlerin ise asılsız olduğunu söyledi.

Djiehoua'nun bu sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtiğini belirten Bingöl, "Basında çıkan haberlere itibar edilmemesi gerekiyor. Futbolcumuz hala Cizre ilçesindedir. Saat 16.00'da takımla birlikte antrenmanlara çıkacak. Dün Mardin’de oynanan Cizrespor Kurtalan maçında Djiehoua maçı tribünlerden izledi. Her hangi bir yere gitmedi. Cizre’de takımla birlikte kalıyor." dedi.

Süper Lig'de Antalyaspor ve PTT 1. Lig'de Boluspor formaları giyen Sergi Pacome Djiehoua'nın geçtiğimiz cuma günü Cizrespor'a transfer olduğunun açıklanması futbol kamuoyunun ilgisini çekmişti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.