Djalma yine yok

Djalma yine yok

Pazar günü Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor'da bu zorlu 90 için geri sayım sürerken, yeşil-beyazlı ekipte Djalma ve Hasan Kabze yokluğu teknik ekibi düşündürüyor

Torku Konyaspor lige döndü. Ziraat Türkiye kupasında Hacettepe’yi penaltılarla yenerek 3. tura yükselen yeşil-beyazlı takımda gözler Erciyesspor maçına çevrildi.. Ankara’da, Hacettepe ile oynanan Türkiye kupası maçına yedek ağırlıklı biri kadro ile çıkan, normal süresi ve uzatmaların golsüz kapanmasının ardından rakibini penaltılarla yenerek 3. tura çıkan Torku Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Kayseri Ericiyesspor ile oynanacak maçına hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başlandı.

Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Gençlerbirliği maçında oynayan futbolcular düz koşu yaparken, diğer futbolcular ise teknik-taktik çalıştılar. Antrenmana, tedavilerine devam edilen Hasan Kabze, Djalma Campos ve Oğuzhan Demirci katılmadı. Uğur ve Dimitar Rangelov takımdan ayrı olarak çalıştı.

Kartallar, Erciyesspor’u yenerek ligde ikinci galibiyetini alıp üst sıralardaki yerini korumayı amaçlarken, camia yöneticisi, teknik adamı ve futbolcusuyla 3 puanda birleşti. Hazırlıklar bugünde taktik antrenmanla devam edecek ve yarına tamamlanacak. Djalma, Hasan Kabze ve Oğuzhan’ın bu hafta da kadroda yer almalarının zor olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.