Dizihit İle Yabancı Dizinin Tadını Çıkarın

Dizihit İle Yabancı Dizinin Tadını Çıkarın

Netflix’in en önemli yapıtlarından bir tanesi olan ve son dönemde oldukça ses getiren Iron Fist; yönetmenlik açısından olmasa da diğer pek çok açıdan çok olumlu eleştiriler almasını bildi.

Netflix’in en önemli yapıtlarından bir tanesi olan ve son dönemde oldukça ses getiren Iron Fist; yönetmenlik açısından olmasa da diğer pek çok açıdan çok olumlu eleştiriler almasını bildi. IMDB üzerinde şu an için 7,2 gibi ortalama bir puanda bulunsa da, Iron Fist’in önümüzdeki sezon yükselişe geçmesi ve popülaritesini de bu bağlamda epey arttırması bekleniyor. Türkiye’den pek çok hayrana sahip olan Iron Fist, bilindiği gibi bir Marvel çizgi romanından uyarlanıyor ve Türkçe’ye Demir Yumruk olarak çevrilebilir.

Danny Rand adlı karaktere odaklanacak olan dizide; nam-ı diyar Iron Fist, geliştirdiği dövüş yetenekleri sayesinde kötü adamlara meydan okuyabilmektedir. Çizgi romandaki kadar basit kötü adam – iyi kahraman kurgusu ile değil ancak olabildiğince çarpıcı bir kurguyla karşımıza çıkan Netflix yapıtında, yine kötü adamlar iş başında; ancak Danny Rand, bu kez çok daha güçlü olmak zorunda. Son dönemde Marvel tarafından yapılan pek çok dizi ve film oldukça beğeniliyor ancak Iron Fist’in ortalama bir beğeni alması, şüphesiz Netflix’i de Marvel’ı da memnun etmiş gözükmüyor. Bu sebepten, dizide ikinci sezonun gelişiyle pek çok değişiklik görebileceğimiz de muhtemel. Özellikle yönetmen kadrosunda pek çok değişikliğe gitmesi beklenen dizinin bunun dışındaki ufak kusurları da, yok edilecek. Siz de  seçeneği ile Iron Fist’i yüksek kalitede izleyebilirsiniz.

İncelemeye alınan ve globalde harikalar yaratan bir diğer dizi de Lucifer. Bakıldığında o da Fox tarafından yapımı üstlenilen bir dizi ve uzun süredir devam ettiği söylenebilir. Uluslararası bağlamda üç farklı ödüle adaylığı olan ancak bunları bir türlü alamayan Lucifer’ın yeni sezonunda ödül avcılığı yapması ise beklenen durumlardan; zira önceki sezonlara göre hem fantastik ögeleri yüksek hem de hemen herkese hitap edebilecek bir senaryo için çalışıldığı biliniyor. Bu diziyi de  seçeneği ile izleyebilir ve dilediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz. Özellikle  yoluyla Iron Fist’i izleyen pek çok insanın diziyi IMDB gibi platformlarda çok kere yorumladığını biliyoruz. Siz de, dizilere şans vererek IMDB yahut yabancı dizi sitelerinde yorumunuzu bırakabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.