Diyarbakır'daki Kazada Ölen Polis Memuru Ve Oğluna Hüzünlü Tören

Diyarbakır'daki Kazada Ölen Polis Memuru Ve Oğluna Hüzünlü Tören

Diyarbakır'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Süleyman Biçer (42) ve 7 yaşındaki oğlu Deniz Biçer için Mersin'de düzenlenen törende gözyaşları sel oldu. Diyarbakır'da kullandığı aracın lastiğinin patlaması...

Diyarbakır'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Süleyman Biçer (42) ve 7 yaşındaki oğlu Deniz Biçer için Mersin'de düzenlenen törende gözyaşları sel oldu.

Diyarbakır'da kullandığı aracın lastiğinin patlaması sonucu hayatını kaybeden polis memuru Süleyman Biçer ve oğlu Deniz'in cenazeleri eşi Derya Biçer'in ailesinin ikamet ettiği Mersin'e getirildi. Güneykent Mahallesi'ndeki evin önünde helallik alınmasının ardından cenazeler tören için Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısındaki Hacı Nihat Sözmen Camii'ne getirildi. Buradaki törene hayatını kaybeden polis memurunun yakınlarının yanı sıra İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ile çok sayıda polis de katıldı. Törene kazada ağır yaralandığı için Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören, eşini ve oğlunu kaybettiğinden haberi olmayan ve 2 aylık hamile olduğu öğrenilen polis memurunun eşi Derya Biçer katılamadı.

Kazada oğlunu ve torunun kaybeden anne Kadriye Biçer'in feryatları yürek dağladı. Polis memuru baba ile oğulun cenazelere Güneykent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dün Diyarbakır-Şanlıurfa yolu 25. kilometresinde meydana gelen kazada polis memuru Süleyman Biçer 46 N 1349 plakalı otomobili ile Adana'dan görev yaptığı Diyarbakır'a dönerken aracının lastiğinin patlaması sonucu kaza yapmıştı. Kazada Süleyman Biçer ile 7 yaşındaki oğlu Deniz

hayatını kaybederken, eşi Derya Biçer ise ağır şekilde yaralanmıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.