Diriliş Ertuğrul yine nefes kesecek!

Diriliş Ertuğrul yine nefes kesecek!

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 57. bölüm fragmanını yayınladı. Yarın akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da Noyan, obadakilerle karşı karşıya geliyor.

Diriliş Ertuğrul yeni bölümde neler olacak? Çarşamba akşamalarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul ve Noyan arasındaki rekabet kızışıyor. Obadakiler Noyan'la karşı karşıya geliyorlar. Diriliş Ertuğrul 57. bölüm fragmanı ve yeni bölümde merak edilenler haberimizde.

Ertuğrul’un yeni planı ne olacak?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 57.Bölümünde Saadettin Köpek, Sultan’a mektup yazarak yaşanan durumu bildirmiştir. Mektubunda Şehzade Yiğit’in Türkmen beylerini arkasına alarak, sultanlığını ilan ettiğini yazar. Ayrıca Yiğit’in en büyük destekçisinin Ertuğrul olduğuna dair olan şüphelerinin, güçlendiğini de eklemiştir. Noyan’ın eline düşen Turgut, tam öldürüleceği anda Şehzade Yiğit’in araya girmesiyle kurtulmuştur. Noyan, Yiğit’ten emir almayı her ne kadar kabullenmese de Goncagül’ün de kendisini teskin etmesiyle katlanmak zorunda kalır. 

Diğer yandan Saadettin Köpek’in Dündar’ı, Sungur Tekin’e vermesi yeni gelişmeleri de beraberinde getirmiştir. Sungur Tekin’in Saadettin Köpek’e olan bakışının değişmesi, Ertuğrul’la Sungur Tekin’in fikir ayrılığı yaşamasına sebep olur. Bütün bunlar yaşanırken, Saadettin Köpek, obaya gelir. Şehzade Yiğit’in sultanlığını ilan etmesinin, devletin bekasına karşı büyük bir tehdit olduğunu söyler. Sultan Alâeddin’in bu isyanın derhal bastırılmasını istediğini bildirir. Bu durum büyük bir şokun yaşanmasına neden olur. Ertuğrul, Tuğtekin ve Sungur Tekin Noyan’ın mağarasını basarlar. Ancak Noyan mağarasında değildir. Noyan, Gökçe’yi kaçırmak için oba yakınlarına gitmiştir.

TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Noyan, Gökçe’yi kaçırabilecek midir? Gündoğdu, Hayme, Selcan ve Noyan, karşılaşmasında neler olacak? Yiğit’ten Halime’ye gelen mektuptan sonra Ertuğrul’un yeni planı ne olacaktır? Gökçe’nin elbisesini mağarada gören Tuğtekin nasıl bir tepki verecektir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 57. Bölümde.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Noyan’ın eline düşen Turgut’u, neler beklemektedir? TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 56.Bölümünde Noyan, Saadettin Köpek’in kendisine verdiği bilgiyle, Dündar ve Yiğit’i yakalamıştır. Ertuğrul ve alpları, Noyan’a engel olamamıştır. Ertuğrul’un bütün çabalarına rağmen Noyan, bir kez daha kurtulmayı başarmıştır. Boğaç ise Saadettin Köpek’e, bilgi taşımaya devam etmektedir. Diğer yandan Gündoğdu’dan boşalan alp başı görevine Sungur Tekin, getirilmiştir.

Sungur Tekin, alplarla, alp başı olarak yeni dönemde neler yapacaklarını konuşur. Toyda Ertuğrul’un Bizans sınırına göç etme fikrine sıcak bakmayan Tuğtekin, bu meseleyi Sungur Tekin’le baş başa konuşarak çekincelerini anlatır. Ertuğrul obaya dönerek Yiğit ve Dündar’ın kaçırıldığını haber vermiştir. Yiğit’in Noyan tarafından kaçırıldığını öğrenen Halime, fenalaşarak bayılır. Bu durum doğumu tetikleyerek Halime’nin erken doğum yapmasına neden olur. Ertuğrul ve Halime’nin bir erkek evlatları olmuştur.

Ertuğrul oğlunun adını Gündüz koyar. Saadetin Köpek, Boğaç’ın getirdiği bilgilerle yeni planlar kurar.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Saadettin Köpek, Konya’ya kime mektup yazar? Noyan’ın eline düşen Turgut’u, neler beklemektedir? Turgut’la Yiğit arasında neler konuşulur? Saadettin Köpek, obaya niçin gelir? Saadettin Köpek, Sungur Tekin’le başbaşa konuşup ona hangi görevi verir? Tuğtekin’i şok eden olay nedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 56. Bölümde..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul 
Kaan Taşaner – Gündoğdu 
Hülya Darcan – Hayme Ana 
Esra Bilgiç – Halime 
Didem Balçın – Selcan
Burcu Kıratlı – Gökçe 
Cengiz Coşkun – Turgut Alp 
Cavit Çetin Güner – Doğan Bey
Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek 
Osman Soykut – İbn-i Arabi 
Fahri Öztezcan – İlyas Fakih
Arda Anarat – Dündar 
Burak Temiz – Yiğit Alp
Gökhan Karacık – Derviş 
Celal Al – Abdurrahman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.