Ali Ayata

Ali Ayata

Diriliş Diyarı Konya

Diriliş Diyarı Konya

  Başlıkta anlattığımız üzere bu millete bu vatana hak ve adalet için yeni uyanışlar gerek.

Ülkemizin ve milletimizin bu denli girişimlerden ders çıkarması gerek.

15 Temmuz girişimi münasebetiyle acizane fikirlerimi düşüncelerimi arz etmek isterim. Bu millet hiçbir ayrım gözetmeksizin DEVLETÇİLİK ilkesini yerine getirerek ülkesine sahip çıkarak tarihe geçmiştir.

Meydanlarda uykusuzca nöbetini tutup sabah normal işine ve normal hayatına devam eden vatandaşlarımızı yürekten kutluyorum. Bu bağlamda DARBE hasebiyle DİK DURUŞ sergilemek yerine marketlere, petrol istasyonlarına koşan vatandaşlarımızın endişelerini kabul etmekle beraber bu duruşta yer almadıkları için de üzüldüğümü ifade etmekteyim.

Anadolu’nun NADİDE illerinden biri olan KONYAMIZ'IN bu DİRİLİŞTE KILICINI KUŞANARAK meydanlarda hazır beklemesi bizleri GURURLANDIRMIŞTIR.

Yine bu nöbetleri tutarken memleketimizin duyarlı milliyetçi iş adamları abilerimizin de Meydanlardaki kardeşlerimize Su, çorba, simit gibi ihtiyaç malzemelerini ikram etmeleri de ne denli hoşgörülü olduğumuzu ne denli cömert olduğumuzu göstermişlerdir.

Bu olaylar KONYA’da başlamamış olsa bile ANADOLUNUN KALBİ OLAN KONYA duruşuyla bu olayların karşısında DİM DİK durarak devletimize ve güvenlik güçlerimize moral ve motivasyonu sağlayarak bitmesine en büyük katkıyı yine KONYA sağlamıştır.

Yukarıdaki anlattığım olaylar tamamen duruşumuzu gösteren tablodur. Ancak birde bu işin algı yönetimini sağlayanlar var. Bu olaylar gerçekleşirken ALGI oyunları düzenleyerek SOSYAL MEDYA aracılığıyla insanları GALEYANA getiren ve kişiler üzerinde DÜŞMAN olmayı hedefleyen insanlarımızda var. Nitekim mecliste bulunmayan siyasi parti liderleri de bu duruşun karşısında durmuş Meclise giderek acılarına ortak olmuşlardır. Şunu ifade etmeliyim ki bunlara itibar etmememiz gerekmektedir. İlk günden bu yana siyasisinden doktoruna, inşaatçısından ayakkabıcısına herkes bir bütün olmuştur. Kimsenin kimseye söz etme HAKKI olmadığı gibi bu ALGI yönetimini bertaraf etmelidirler.

Başka bir mesele ise de basın kuruluşlarına atılan çamurlar, sunuculara yönelik yapılan HAKSIZ ithamlar bizleri derinden üzmüştür. Girişimin başlamasından itibaren canlı yayınlarına koşarak halkımıza DOĞRU BİLGİYİ ulaştırmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımıza, ağabeylerimize PARALELCİ ithamlarında bulunan CAHİL abilerimizi de KINIYORUM. Unutulmamalı ki bugün bu dirilişin başlamasına ve yönetilmesine EN BÜYÜK KATKIYI SAĞLAYAN televizyon programcılarımız ve basın mensuplarımızdır.

Bu vesile ile bugünlerde de VAR OLMAMIZA sebep olan YÜCE ALLAH’a HAMD ediyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını Yüce Mevla’dan NİYAZ EDERİM.

Selam ve Dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ali Ayata Arşivi
SON YAZILAR