Diltaş YGS'de Türkiye 2.'si çıkardı

Diltaş YGS'de Türkiye 2.'si çıkardı

Özel Diltaş Eğitim Kurumları yöneticileri, 2017 YGS sonucuna göre Türkiye 2.si olan öğrencisi ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Özel Diltaş Eğitim Kurumları yöneticileri, 2017 YGS sonucuna göre Türkiye 2.si olan öğrencisi ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıya  Özel Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, Özel Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci, Diltaş Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Aslan, okul yöneticileri ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

Asıl amaçlarının Fatihler, Yavuzlar ve Alaaddin Keykubatlar yetiştirmek olduğunu söyleyen Özel Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, ülkemize zarar gelmemesi için bilinçli nesiller yetiştirdiklerini aktardı. “Bizim öğrencilerimiz, bayrağı gönderden indirmeyecek” diyen Ataman, “Belkide yetiştirdiğimiz öğrenciler, geleceğin şekillenmesine ciddi katkılarda bulunacak” açıklamalarında bulundu. Özel Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci, eğitimin ciddi, uzun ve sonu olmayan bir maraton olduğunu ifade etti. Ardından şunları kaydetti: “YGS'ye 198 öğrencimiz geçti ve hepsi barajı aştı. Kendimiz ile rekabet ediyoruz. Başarımızı her geçen yıl bir üst noktaya taşımayı arzuluyoruz. Başarıyı hazmedebilmek de önemli. Başarı Diltaş'ın geleneğidir.”  Diltaş Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Aslan da öğrencilerinden Emir Hıfsı Öztoprak'ın YGS'de Türkiye 2.si olduğunu ve bu başarı ile gurur duyduklarını vurguladı. Türkiye derecesi yapan Konyalı Öztoprak da şöyle konuştu: “Ailemin büyük desteği oldu. Yorgun düştüğüm zamanlar da oldu. Kararlıydım başarılı olacağıma inanıyordum. Arkadaşlarımla da vakit geçirdim. Planlı derslerime de çalıştım. Elektrik Elektronik Mühendisi olmak istiyorum.”

ZÜLEYHA ÖNAL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.