Diltaş Eğitim Kurumları 37 yaşında

Diltaş Eğitim Kurumları 37 yaşında

Binlerce öğrenciye eğitim hizmeti veren Diltaş, 37 yaşına girdi. Özel Diltaş Eğitim Kurumları, kuruluşunun 37. yıldönümünü kutladı.

Binlerce öğrenciye eğitim hizmeti veren Diltaş, 37 yaşına girdi. Özel Diltaş Eğitim Kurumları, kuruluşunun 37. yıldönümünü kutladı. Dedeman Otel'de gerçekleşen kutlama programına çok sayıda eğitimci katıldı. Kutlama programınan açılış konuşmasını Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci yaptı. Diltaş'ın eğitimde sıkça adından söz ettirdiğini belirten Ketenci, "Köklerimizi ve geçmişimizi unutmadık. Disiplinden ve değerlerimizden ödün vermedik. Zorluklar karşısında hiç pes etmedik. Geleceğe hızlı adımlarla koşuyoruz. 37 yıldır bir başarı hikayesi yazıyoruz. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman da, "4 kadrolu, 3 ücretli öğretmenle bu yola çıktık. Şu an yüzlerce öğretmenimiz, binlerce öğrencimiz var. Diltaş ismi tüm ülkede duyulur oldu. Konya sevdalısıyız" diye konuştu.

12.20160501160837.jpg

DİLTAŞ ÜNİVERSİTESİ YOLDA

Diltaş'ın eğitim yatırımlarını sürdürdüğünü de belirten Ataman, "Diltaş Üniversitesi'ni en yakın zamanda şehre kazandıracağız. Yasal değişiklik bekliyoruz. Yeni bir okul yatırımımız da var. 4. okul projemiz devam ediyor. Diltaş olarak Karahüyük'te 50 yaktaklı yaşlılar yurdu yapacağız. Bu projemize bizlere verdiği destekten dolayı Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'ya teşekkür ediyorum. Konya'da bakıma muhtaç 200 bin yaşlı  var. Konyamız en iyisini hak ediyor. Şehre hizmetlerimiz devam edecek. Diltaş'ın bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşükkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Açılış konuşmalarının ardından Diltaş'ta uzun süre görev yapan eğitimcilere ve personele çiçek takdim edildi. Aralarında Merhaba'nın da olduğu bazı medya kuruluşlarına da plaket verildi.

KERİM ATICI merhabahaber.com

4-4.20160501161004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.